Starea de bine , schimbarea in bine

19:19:00

Sambata am avut o zi tare frumoasa . Seminar Activia . Intr-o locatie superba - Sky Bar Dorobanti  cu maestra starii de bine - Mihaela Radulescu . La seminar a fost invitata si Cori Gramescu , nutritionist , fondator si trainer LadyFit Gym.
V-am prezentat de fiecare data noutatile si campanii Activia si  v-am mai spus ca sustin echipa frumoasa din spatele tuturor initiativelor Activia Romania .
Si as vrea sa dezbatem putin impreuna aceste campanii si va rog sa va exprimati liber .
In primul rand trebuie sa intelegem ca toate campaniile Activia au un singur scop - ca romanii sa adopte un stil de viata sanatos, activ ,  alimentatie cat mai corecta si in general sa fie mai pozitivi . Nu conteaza , va place Activia, o consumati sau nu , nu asta e idea . Idea e ca trebuie sa ne alimentam corect , echilibrat , sa  adoptam obiceiuri alimentare sanatoase, sa consumam lactate , sa facem miscare zilnic , etc..

Mihaela Radulescu  , Maestra Starii de Bine si imaginea Activia  ,  este o persoana cat se poate de potrivita , o femeie activa , pozitiva de la care avem ce invata. Mi-a facut mare placere revederea cu ea si mi-a placut mult discursul ei , pot sa spun ca suntem pe aceiasi lungime de unda.



Pe Cori Gramescu am cunoscut-o acum pentru prima data . La fel, o persoana deschisa, pozitiva , activa.
O idee foarte importanta , sustinuta de Cori Gramescu este ca alimentatia sanatoasa nu inseamna sa tii foamea sau te privezi de micile placeri culinare , doar sa fii mai atenta la ceea ce manaci, sa renunti la cola, rontaieli samd , trebuie sa manaci mai des ,dar portii mici, sa faci miscare macar la tine acasa.

Stil de viata sanatos ne ajuta sa indeplinim scopurile in viata cotidiana si implementa cu succes planurile noastre , sa tinem piept problemelor si stresului zilnic.Starea de sanatate buna ajuta omul sa se consolideze psihic , sa traiasca viata lunga si cu bucurie.


Sanatatea- o bogatie de nepretuit pentru fiecare om pe planeta asta si societatii in ansamblu. Ganditi - va ca , de exemplu, gripa sezoniera , banala gripa , ataca anual mai mult de 30 de milioane de oameni si motivul principal este imunitatea scazuta. Pentru ca sistemul imunitar sa functioneze ca ceasul ,el trebuie sustinut zi de zi. Si raspunsul e foarte simplu - sa adopti un stil de viata sanatos.

Sistemul imunitar uman - capacitatea organismului a se apara impotriva diversilor''dusmani'' , informatii genetice straine . In cazul in care individul este activ si puternic ,imunitatea va fi la nivel corespunzator . La indivizi pasivi si slabi din fire  si imunitatea e corespunzatoare.

Este dovedit stiintific ca alimentul atat de simplu si la indemana tuturor -iaurtul , consumat zilnic , creste imunitatea organismului, stimuleaza digestia , este bogat in vitamine si minerale, este un aliment viu.
Faceti sport sau miscare zilnic 
Activitatea fizica inbunatateste starea generala a sanatatii , functionarea sistemului limfatic, detoxifierea organismului .
Vitamine 
Nu o sa dezvolt prea mult subiectul, doar vreau sa spun ca fiecare om are nevoie de vitamine . Vitamina D se gaseste in somon,oua,lapte, iaurt .Iaurtul este un aliment excelent , contine multe vitamine ,minerale si probiotice . Iaurtul creste imunitatea !
Bucurati-va de viata 
Meditati
Dormiti bine 
Incercati sa obtineti cat mai multe emotii pozitive si aveti grija de alimentatia. 
 Just do it!
Eu personal consum iaurtul Activia zilnic si nu imi pasa de carcotasi si guri rele ce s-au aliat impotriva Activia. Oameni buni, fabricile sunt deschise pentru toti, mergeti mai intai si vedeti cum se face iaurtul , ce se pune in el exact, nu vorbe goale luate dupa nu stiu ce ''binevoitori'' . Probabil ca intodeauna un lider pe piata cum este Activia atrage invidii si rautati. Oameni buni, consumati  macar oricare iaurt  , faceti macar un pic de miscare , dar de obicei comenteaza cei pasivi si consumatori de cola la greu. Alegerea apartine fiecarui.
Felicitari , Activia Romania, pentru toate initiativele frumoase!
Va doresc multa sanatate!





You Might Also Like

8 comentarii

  1. Cred ca a fost tare frumos! Te invidiez!
    Eu recunosc, mananc iaurt rar. Voi incerca sa mananc mai des, promit! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulţumim, toate cele enunţate mai sus chiar sunt sursă de motivaţie. Indiferent de alegerile noastre de zi cu zi, cel mai important e să alegem în cunoştinţă de cauză şi cât se poate de informat.
    Toate cele bune! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Such a motivational post, thanks for sharing!

    Keep in touch on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa e, Stella, și am să scriu și eu că starea de bine vine dintr-un cumul de factori. iar cârcotașii n-au decât să cârcotească și să mânânce porcării. Eu consum Activia de ani de zile, mă ajută oricând, în diete, în zile agitate, când vreau să mănânc sănătos, când vreau ceva dulce și sănătos, un răsfăț, am de unde alege. M-am bucurat mult de acea zi, a fost tare frumos. Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. asa e , Antonia, carcotasii de obicei stau pe la MC , eu tot consum activia.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place campania pe care au initiat-o cei de la Activia ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Consum iaurt, ba chiar il tolerez mai bine decat laptele. Cu ce eu nu sunt de acord, indiferent de firma, existenta iaurturilor cu fructe, arome si altor nebunii. Il prefer simplu. pup

    RăspundețiȘtergere