Satinique - unleash the power

16:09:00

 Primavara este anotimpul trezirii la viata, iar un rasfat suplimentar este mai mult decat binevenit! In sezonul rece, din cauza diferentelor de temperatura dintre exterior si interior, firul de par se deshidrateaza, iar podoaba capilara este unul dintre cele mai de pret atuuri ale unei femei. Un plus de vitalitate si energie este reteta ideala pentru un nou inceput!
SATINIQUE, masca revitalizanta pentru par, confera podoabei capilare catifelarea, aspectul natural si vitalitatea de care are nevoie. SATINIQUE este un tratament fortifiant, combinat cu puterea compexului ENERJUVE, pentru a repara si reface parul in profunzime, inainte de coafare. Masca revitalizanta pentru par SATINIQUE este potrivita pentru toate tipurile de par, dar in mod special pentru parul deteriorat si vopsit, regenerandu-l. Complexul ENERJUVE, prin extractul din seminte de struguri si uleiul din seminte de kukui, catifeleaza parul, conferindu-I hidratare si protectie impotriva factorilor nocivi de mediu.
Tratamentul fortifiant SATINIQUE repara si ingrijeste parul in profunzime, actioneaza asupra structurii firului de par, intarindu-l cu pana la sase ori atunci cand este folosit separat si cu pana la noua ori atunci cand este folosit impreuna cu gama de produse pentru par vopsit SATINIQUE Color Repair.
Oamenii de stiinta de la SATINIQUE au aplicat cunostintele din domeniul nutritiei si al frumusetii pentru a crea ingrediente inovatoare pentru sanatatea parului, pe care le-au imbinat intr-un amestesc de plante si nutrienti atent selectionat.
Astfel, primavara te gaseste zambitoare, frumoasa si plina de vitalitate!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Sună tare bine, eu mereu caut produse pentru păr frumos. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine suna! N-am incercat pana acum. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, nu am mai auzit de ei pana acum, deci multumesc pentru articol, par interesante produsele :*

    RăspundețiȘtergere