Am gatit cu D'Artagnan

09:00:00

Sub deviza consuma peste zilnic si traieste sanatos saptamana trecuta a avut loc un eveniment de live cooking . Vedeta evenimentului a fost dl  chef Alex Petricean [ D'Artagnan] care a gatit trei feluri de mancare, toate din peste si fructe de mare .
Evenimentul de live cooking show a avut loc intr-un spatiu deosebit si primitor- Kuxa Studio
Acesta face parte din seria de activități întreprinse de Proiectul „Promovare Produse Piscicole”, ce are drept activitate o campanie de conștientizare a populației prin promovarea consumului de pește și produse din pește. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit, Măsura 3.4 „ Dezvoltarea de noi piețe și campanii de promovare”, Axă prioritară 3: MĂSURI DE INTERES COMUN. Proiectul se desfășoară în perioada iulie 2013-septembrie 2014.
 Am asistat la un adevărat show gastronomic oferit de D'Artagnan, am redescoperit gustul autentic al preparatelor din pește și am gătit alături de Chef 3 rețete din pește. Meniul pregătit de D'Artagnan a fost unul deosebit, iar printre specialitățile oferite participanților s-a numărat supa de fructe de mare, file de dorada cu piure de păstârnac și sos mediteranean, tartar de somon cu avocado și fructe de pădure.

 










Eu personal ador peste si fructe de mare . Am invatat cateva retete simple, dar delicioase , deja le-am implementat in bucataria mea . Dragelor, voi gatiti peste ? Ce retete preferate aveti?

You Might Also Like

13 comentarii

  1. Ce experienta minunata!
    Ador pestele. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Gatesc mai rar pestele si sunt mai pretentioasa cand vine vorba de peste, dar ar trebui sa-i acord o atentie mai amre, poate ma va surprinde :D Frumos eveniment. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata delicios Stella! Fructele de mare sunt my go-to dish also!

    x

    www.iheartblack.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mananc peste cam de trei ori pe saptamana. Si fiindca ti-am citit postarea si mi-ai facut pofta, am facut niste pastrav la cuptor cu usturoi. Super experienta ai avut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador fructele de mare trase la tigaie cu putin usturoi fie ca sunt pe pat de orez sau paste. Vara, la mare hamsiile sunt o traditie, in casa imi fac ocazional la cuptor stropite cu putin ulei sare si malai. yummy!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mananc peste cu mujdei si mamaliga. Preferatul meu! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Какие вкусные блюда на фото! Рыбу ем не очень часто!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu ador pestele si fructele de mare si te invidiez ca ai avut ocazia sa-l cunosti pe D'artagnan! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi eu iubesc peştele, indiferent de modul în care este gătit. Recunosc, în ciorbiţă nu l-am încercat niciodată, dar nici nu mă încântă ideea :-)
    Frumoasă experienţă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne cee acolo, cred ca lesinam de pofta! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt maaaaaaaaaaaaaareee amatoare de peste!!!

    RăspundețiȘtergere