Beauty review- Liquid moisturizing concentrat

21:55:00

Liquid moisturizing skin concentrate - face parte din noua colectie Sephora  din primavara 2014 .
Este de fapt un serum , un concentrat pentru hidratarea optima a tenului . Il folosesc  aproximativ  de o luna si vreau sa vi-l prezint.
In primul rand impresioneaza cantitatea - un flacon mare de 200 ml . Cu siguranta va ajunge pentru mult timp, dar eu il mai folosesc in cantitati generoase pe gat si decolteu.
Textura , asa cum scrie pe ambalaj, lichida , chiar foarte lichida . Recipientul este din plastic , capacul se dessurubeaza  , nu are pompita .
Mie mi-a placut mult acest serum , intrucat isi face treaba eficient. Hidrateaza exact cat e nevoie, nu lasa nicio pelicula pe suprafata tenului, se absoarbe rapid , miroase placut. E o placere sa-l folosesti. Sigur, la asa un recipient mare ar merge mai bine o pompita, dar nu ma deranjeaza. Daca cautati ceva pentru hidratare intensa , dar cu o textura lejera , acest produs s-ar putea sa va placa , incercati textura in magazinele Sephora.







You Might Also Like

7 comentarii

  1. Foarte detaliat si util reviewul tau!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant produs, imi place review-ul pe care l-ai facut :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna avem nevoie de hidratare, multumim pt review :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, chiar e un produs ce atrage atenţia atât prin calităţile pe care ni le-aţi spus, cât şi prin faptul că vine într-o cantitate atât de generoasă. Sunt convinsă că merită această investiţie! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tentant produsul, chiar ma gandesc de ceva vreme sa cumpar unul pentru o extra doza de hidratare. Mi-am luat pana la urma serum de hidratare de la Bioderma, pentru ca am mai folosit produsele lor si le cunosc.Poate data viitoare iau Sephora! pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ser foarte hidratant, dar care sa nu lase pelicula, este chiar ce am nevoie.

    RăspundețiȘtergere