ACTIVIA CEREALE INTEGRALE

18:37:00

Dragelor , am promis la inceputul anului sa incep schimbarea in bine . Ma tin de promisiune , promisiunea e pentru mine in primul rand. Pentru ca imi pasa de sanatatea mea !
Avem si un exemplu bun de urmat- Mihaela Radulescu , '' maestra starii de bine'' .
V-am mai spus, sustin echipa frumoasa ACTIVIA Romania , sustin campania schimbarii in bine , pentru ca starea de bine este esentiala . Noi trebuie sa ne simtim bine atat fizic cat si spiritual.
In februarie campania continua , alaturi de Mihaela Radulescu se relanseaza iaurtul Activia Cereale Integrale , cu 25% mai multe cereale integrale si fructe . Am gustat deja, delicios!!!
Cerealele integrale păstrează învelișul bobului bogat în fibre, vitamine și minerale, iar fructele dau un plus de gust și savoare. Totodată, bacteriile lactice vii din iaurt ajută digestia lactozei, pe care unii dintre noi o tolerăm mai greu, iar calciul contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.
Activia conține fermenți și bacteriile probiotice Bifidus ActiRegularis. Denumite științific Bifidobacterium animalis subspecia lactis, utilizate exclusiv de Danone, acestea sunt bacterii prietenoase izolate din produse lactate și contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, gardian al sănătății noastre.
Noile iaurturi Activia Cereale sunt disponibile în magazine, atât în comerțul modern cât și în cel tradițional, începând cu luna februarie, într-un ambalaj practic de 125 de grame, fiind ușor de transportat și de consumat ca gustare sănătoasă între mesele principale sau în orice moment al zilei.
Odată cu lansarea noii formule, Activia te provoacă la concurs, un concurs online, pe cât de simplu, pe atât de atractiv. Nu trebuie decât să intri pe www.cerealeintegrale.activia.ro, să-ți creezi propriul iaurt Activia și poți câștiga o rochie realizată de un designer român sau iaurt pentru o lună de zile.
Este momentul să faci o schimbare în viața ta și să dai prioritate lucrurilor care contează pentru tine! Noua gamă Activia Cereale Integrale este un exemplu de alegere sănătoasă care te ajută să te menții în formă și să ai mai multă grijă de tine.

                                             Ce spuneti? Ne schimbam in bine impreuna?


You Might Also Like

4 comentarii

  1. Arată tare bine, deşi orice sortiment aş încerca, tot cel simplu rămâne cel preferat ♥.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi placea Activia in general, sunt curioasa cum va fi aceasta relansare, daca are cu 25% mai multe cereale si fructe sigur va fi mai delicioasa :*

    RăspundețiȘtergere