Perie rotativa Remington

12:23:00

Dragele mele , asa cum v-am anuntat , toata noua gama Silk a fost lansata . Dar a aparut si un produs nou - peria rotativa Remington din gama Keratin Therapy . Despre peria incalzita v-am mai povestit , si nu odata , dar acum vreau sa va prezint peria rotativa .
Se spune , ca aceasta perie , e cel mai iubit produs din gama . Pentru ca e usor de folosit , rapid si rezultatele sunt spectaculoase . Eu am mai citit pareri din strainatate si nu am ramas surprinsa sa constat ca aceasta perie e pe primul loc dintre toate periile rotative existente pe piata . Nu degeaba sunt Ambasador Remington  , we are the best !
In primul rand trebuie sa spun ca aceasta perie este bidirectionala si are doua capete de perii incluse. Daca o comandati de pe site , aveti  transport gratuit si livrarea rapida .
Date tehnice :
  • Putere: 700W
  • Invelis ceramic avansat cu cheratina: pentru o coafura voluminoasa si sanatoasa 2 trepte de caldura/viteza
  • Bidirectionala: poate fi selectata directia de rotatie
  • Perie ceramica detasabila de 50 mm
  • Perie ceramica detasabila de 40 mm
  • Bucla de agatat
  • Dimensiuni cutie: 156 x 336 x 85
  • Greutate pachet: 909 g
  • Garantie: 36 luni.
  •  
Acum nu e niciun secret ca poti avea si pastra par sanatos utilizand instrumente de styling fierbinti . Acest lucru e o realitate , intrucat keratina din invelisul acestor produse salveaza parul de soc termic .
surse

 Perie rotativa Keratin Therapy Remington este un dispozitiv stylish pentru a crea rapid diferite stiluri de coafuri - volum , bucle lejere , par drept , doar cu un instrument o gramada de stiluri si fara par incalcit.
Periile detasabile au avantajul ca se schimba foarte usor si rapid , suprafata periilor se incalzeste rapid si practic lustrueste parul , oferindui volum si stralucire.
Peria e foarte comoda de tinut in mana , nu obosesti deloc in timpul coafarii, nu electizeaza parul si nu il incalceste. Este ceva de vis , mai ales ca toate suntem mereu pe fuga . Este ca si cum ai iesi de la coafor , doar ca scutesti timpul tau si te coafezi exact cum iti doresti.
Vreau sa mentionez ca este perfecta pentru orice par , fie foarte fin sau cu fir gros , fie ondulat sau drept . Puteti obtine orice timp de coafura doriti.
O simpla tunsoare bob poate sa-ti dea batai de cap zilnic , parul sta pleostit , nu se mentine forma . Dar cu aceasta perie rotativa sincer acum, ce poate fi mai simplu , te coafezi zilnic si arati precum chiar acum ai iesi de la coafor. De ce sa fim necoafate si cu parul in toate directiile cand exista atatea ajutoare la indemana?
Ca sa va convingeti , vizualizati si clipul , unde veti vedea step by step ce usor e de folosit.
Va doresc sa fiti mereu frumoase si ingrijite!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Iti spun sincer: o vreau!!! Cu toata fiinta mea...

    Faci o treaba excelenta, draga mea! Continua astfel!
    Te felicit!

    Pupici, Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, ce bine ca ai scris despre ea. tare mi-o doresc. multumesc.alexia

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu intentionez sa imi cumpar una dar oscilez intre rotativa si cu aer cald..oricum imi iau philips ca am citit mai putine pareri negative decat de rowenta sau remington

    RăspundețiȘtergere
  4. Parece muy interesante! Un beso amiga.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. E clar ca meriti titlul de ambasadoare !:D De mult imi doresc o perie rotativa si dupa ce am mai citit despre aceasta o cam vreau. Sper ca Mos Craciun sa citeasca ce scriu eu aici si sa actioneze in consecinta :))


    Te pup,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  6. O adevărată tentaţie! :-)
    Weekend minunat vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmm, de mult imi doresc o asa perie...cred ca ar fi cazul sa-mi iau :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mmmm, de mult imi doresc o asa perie...cred ca ar fi cazul sa-mi iau :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Suna minunat aceasta prezentare, chiar cred ca este un ajutor pretios!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur sa vad ca a aparut o varianta imbunatatita a surorii AS7090 :) Am folosit-o 2 ani jumate regulat si am fost foarte multumita de ea, n-a avut nici o problema. Din pacate a trebuit sa ma despart de ea pentru o perioada si ma bucur sa vad ca a reaparut imbunatatita. Felicitari Remington! La prima sesiune de shopping va fi in cos :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu reusesc nicidecum sa obtin volum :( sau poate am asteptari prea mari ;)) mi-am achizitionat-o acum aproape o luna si eram foarte entuziasmata la inceput, dar mereu am lasat-o balta si foloseam tot placa.. am parul lung, cu firul subtire si se electrizeaza foarte usor, nu obisnuiesc sa-l coafez prea des. Peria m-a cam dezamagit, dar cel mai probabil e vina mea :)). Ceva sfaturi?

    RăspundețiȘtergere
  12. draga anonim, multumesc ca m-ai vizitat. sincer, e foarte usor sa obtii volum cu aceasta perie, probabil trebuie putina indemanare. de la radacina incep sa -o invarti. poate trebuie sa folosesti produse pentru volum.eu de mult timp folosesc goldwell solutie ultra volum, costa cam 50 lei in top line, iti ajunge mult timp

    RăspundețiȘtergere