Mica Elvetie

07:56:00



Dragele mele , mai tineti minte aceasta  postare ? V-am povestit despre restaurantul Mica Elvetie, un local absolut fascinant chiar in centrul Bucurestiului . Atunci v-am spus ca m-am numarat printre cinci castigatori a unui week-end la Casa Mica Elvetie .

Iata ca ne-am intors si sunt gata sa va povestesc despre o experienta de neuitat in compania unor oameni minunati. Am fost cu o echipa formata din oameni din televiziune , editori si redactori  de reviste,organizatorul- agentia de PR tare draga mie , profesionisti adevarati.








Casa Mica Elvetie , aflata intr-un peisaj de vis , chiar langa Bran - un loc perfect pentru relaxare,  unde Maestrul Chef Jacob Hausmann ofera momente gastronomice unice prietenilor sai,   asezonate cu ospitalitate, profesionism desavarsit si buna dispozitie .
Ne-au asteptat si  intampinat gazdele - domnul Jacob Hausmann cu sotia sa , doamna Crenguta Hausmann.
Stiti vorba aia - te simti ca acasa , exact asa ne-am simtit noi din prima clipa . Si inca o vorba - oameni valorosi sunt si modesti , exact asa sunt acesti oameni . Parca ne-am cunoscut de o viata,  ne-au primit in casa lor cu toata dragostea . Nu am cuvinte sa descriu toata atmosfera si clipele petrecute acolo.
Si daca tot era vorba despre un week-end gastronomic marca Chef Jacob Hausmann , din prima seara Maestrul Hausmann ne-a oferit un spectacol si festin gastronomic ni stil elvetian pur.
Branza Raclette , branza tipic elvetiana care se topeste la un aparat special si se serveste cu diverse garnituri cum ar fi cartofi, carne , ciuperci , legume . Delicios ! Pentru a intra in atmosfera si a servi acest fel de mancare , nu aveti decat sa faceti reservare la Mica Elvetie , marti - e ziua Raclette !


Seara a continuat cu desertul . Nici nu retin si nici nu are rost sa va spun denumirea , important este ca orice desert marca Jacob Hausmann este o arta , arta culinara .Ii place sa foloseasca produsele  de sezon si ne-am delectat cu arome de gutui si fructe de padure. Arta ? E putin spus .
Fiecare zi a fost o noua experienta . Cata pasiune poate sa aiba acest om in tot ceea ce face ? Am stat alaturi de el si ma fascina fiecare gest , maniera de a lucra si povestile in spatele retetelor lui.





Mica Elvetie   e deja un brand , brandul marca Jacob Hausmann , care de 15 ani isi pune la dispozitie tuturor care ii trec pragul ,ospitalitatea si excelenta  culinara . O atmosfera si meniul tipic elvetiene . De neuitat . De savurat cu prieteni!Mai mult decat un restaurant . Un loc unde te simti ca acasa.
Ultima seara s-a incheiat cu un foc de tabara si un prieten a lui domnul Hausmann, tot elvetian getbeget , ne-a cantat la cornul alpin .
Am trait o experienta unica si multumesc din suflet familiei Hausmann , organizatorilor si companiei minunate .
Nu ezitati sa vizitati Mica Elvetie , unde gusturile si aromele se imbina perfect cu ospitalitatea .

La plecare , toate fetele au primit si un cadou - set de condimente Fuchs , arome de neuitat pentru cafea, capucino , ceai sau deserturi. Apropo, Jacob Hausmann gateste numai cu condimente Fuchs.
Cine a vizitat restaurantul Mica Elvetie ?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. wow! Peisajul este superb, intreaga zona este, de fapt... Se vede ca ati fost rasfatati cu delicateturi culinare...ma bucur pentru tine si felicitari pentru premiu si experienta de neuitat!

    xoxo
    Mady

    thegirlfromthemirror.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. daa, taree frumos, ma bucur pentru tine!o experienta placuta cu oameni minunati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Taree frumos, ma bucur pentru tine!o experienta placuta cu oameni minunati! Sper ca te-ai distrat :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, ce experienta frumoasa, incredibila, ma bucur nespus pentru tine pentru ca ai avut ocazia sa traiesti asa ceva! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Que fotos tan bonitas y que rica la comida! Un beso bonita.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos!
    Ma bucur ca ai avut parte de o astfel de experienta!♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoooos! Peisajul din prima poza m-a cucerit complet!:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Интересно ;)

    xx
    Christina Klein
    http://bychristina.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce amintiri frumoase! Pozele sunt minunate! O săptămână frumoasă, numai cu bucurii :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. E clar ca te-ai simtit bine. De fapt se vedea asta si din pozele de pe facebook. Inteleg deci ca merita o vizita la restaurantul din Bucuresti , pentru o seara de rasfat.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce de bunatati!! Cred ca a fost foarte frumoas! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Vazand fotografiile tale imi dau seama ca sunt o gurmanada! Totul a aratat minunat si ma bucur ca te-ai simtit bine! Inca nu am incercat Mica Elvetie! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai sa ne intoarcem acolo, ca deja mi-e dor de Bran, de casa aia minunata, de liniste si pace si de mancaaaarea delicioasa a lui Jakob! :D

    RăspundețiȘtergere