Avantajele Sephora

20:59:00

Dragelor, de ce ne plac unele magazine si altele nu? Pentru mine conteaza multe aspecte care ma atrag si revin cu placere sau deloc . Dar mai ales magazine de cosmetice. Cat de fericite am fost cand in Romania a aparut SEPHORA ? Branduri la care nu am avut acces pana atunci , vitrinele care te atrageau ca un magnet, cosmeticele mult dorite... Tin minte si acum momentul . Dar cel mai important e ca Sephora a stiut mereu sa fidelizeze clientii sai , a stiut sa-i ofere ceva inedit . Spun asta  , pentru ca in primul rand , iubesc Sephora . O iubesc neconditionat , ati observat si un baner Sephora la mine pe blog si nu m-a rugat nimeni sa-l pun acolo. Doar am dorit ca voi , ca si mine sa fim mereu in pas cu toate noutatile . Tin minte si momentul de acum 4 ani, cand am facut cardul meu black Sephora. A fost un moment de fericire , da . Apropo , voi aveti? Dar acum e si mai usor , s-a lansat cardul White . Cand am vazut afisele cu noile carduri , am intrat si am intrebat  care e treaba . Cardul Sephora White acum va fi oferit tuturor clientilor indiferent de valoarea cumparaturilor!
Iata si anumite avantaje:
  • Un card SEPHORA WHITE oferit gratuit la orice tranzactie si un cadou de bun venit in Clubul Sephora.
  • 10% reducere la fiecare 650 puncte ( 1 leu = 1 punct ) sau la 4 tranzactii in zile diferite si Cardul SEPHORA BLACK.
  • Oferte personalizate si cadouri exclusive
  • Acces VIP la sesiunile de Vanzari Private
  • Invitatii la evenimente special si avanpremiere
  • Un cadou special cu ocazia aniversari  
Cand un brand stie sa aiba grija de clientii sai e si  in avantajul brandului  . Eu personal intodeauna am gasit intelegere cu fetele-consultante din Sephora , depinde si de atitudinea ta. Si v-am mai spus , eu sustin Sephora si o iubesc! Voi ce tip de card aveti?

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Стелла, так белая карта лучше черной? че -то я запуталась. У меня чёрная и вроде всегда получаю 10% скидку.
    Я сефору до сих пор любила просто за то, что она сефора. Но в последнее время ....вот сегодня была, летней коллекции шанель до сих пор нет и никто ничего внятного сказать не может. Тестеры особо не дают, если не попросишь(это при том, что в основном мои покупки у них каждый на суммы не менее 500 лей), а когда в прошлый раз купила 1 шанелевский лак, то я уж не говорю о тестерах, они его даже в пакет не положили. Вообще-то это не принципиально, но факт:)Но не смотря ни на что, всегда захожу сначала в сефору, а потом уж дальше:))
    кстати, дуглас порадовал сегодня, у них уже есть ОПИ пески из коллекции девушки Дж Бонда

    RăspundețiȘtergere
  2. Uso algunos productos de esta firma y me gustan mucho! Un beso linda.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ира, у меня чёрная . белая это для тех , у кого нет чёрной. нам это не надо. когда будешь тут?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am intalnit persoane dragute, dar nu sunt toate la fel nici intre consilierele Sephora.
    Eu am cardul Black, dar nu am beneficiat de nici o oferta personalizata, nici de vanzari promotionale. Prefer sa-mi cumpar on-line diverse cosmetice la un pret mult mai decent, pentru ca reducerea de 10% cand ai 650 puncte mi se pare o nimica toata. Am vazut magazin on-line Sephora Franta cu numeroase reduceri, cu cinci miniproduse gratuit la fiecare comanda, ceea ce vad la noi nu este ceea ce ma satisface pe mine, din pacate. Este loc si de mai bine cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar interesant, nu am stiu. merci de info! pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca mai mult in Bucuresti se aplica regula...in alte orase...nu prea :(

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am stiut de cardul white :) data viitoare cand o sa merg o sa intreb de el

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am cardul Sephora Black si pana acum am avut reduceri de 20% de doua ori, venite asa, ca o surpriza, pe langa cele de 10% obisnuite la 650 punte.
    Dar acum cu acest card White, ma intreb care este diferenta dintre cele doua? Vad ca avantajele sunt similare, iar la cardul white nu trebuie sa faci cine stie ce vanzare....

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am black si da..bravo lor ca stiu sa fidelizeze clientii :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am card Sephora din simplul motiv ca nu sunt valabile in mai multe tari.
    Si recunosc ca nu cumpar din Romania pentru ca mi se pare ca sunt cam zgarciti cu mostrele!

    RăspundețiȘtergere
  11. O sami fac si eu card white. Sora mea are card sephora black si prinde niste oferte in plus fata de cele din magazin (adica trebuie sa arati la casa ca ai primit mail cu oferta si atunci beneficiezi de cadoul acela)
    http: strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere