Himalaya Herbals - herbal healthcare

08:22:00

Eighty one years ago, on a visit to Burma, Himalaya's founder, Mr. M. Manal, saw restless elephants being fed with a root to pacify them. The plant from which this was taken is Rauwolfia serpentina. Fascinated by the plant's effect on elephants, he had it scientifically evaluated. After extensive research, Serpina®, the world's first anti-hypertensive drug, was launched in 1934.

This legacy of researching nature forms the foundation of Himalaya's operations. Himalaya uses the tools of modern science to create pharmaceutical-grade ayurvedic products. We have pioneered research that has converted Ayurveda's herbal tradition into a complete range of proprietary formulations dedicated to healthy living and longevity. Today, these products have found acceptance with medical fraternities and serve the health and personal care needs of consumers in 82 countries.
                                                  Welcome to the world of herbals!
Himalaya Herbals

Probabil ca multi dintre voi cunoasteti deja produsele Himalaya Herbals . Da sau nu ? Eu personal le cunosc de ceva timp . Am folosit crema de maini , balsam de buze [ varianta veche ] , pasta de dinti si produse pentru par - sampon si balsam . Mi-au  placut cel mai mult produsele pentru par . Dar cu siguranta cunoasteti si produse din gama medicamentoasa , produse ayurvedice 100% naturale .
Saptamana trecuta  intr-o seara friguroasa ne-am intalnit la restaurantul Satya , multe bloggerite , invitati din partea Apollomod si fanii de pe FB . Atmosfera la restaurantul Satya a fost foarte calduroasa , prietenoasa , am aflat noutati despre intreaga gama de produse  Himalaya , am facut cunostinta cu multe fete-bloggerite pe care le stiam doar virtual. Deja suntem ca o mare familie !
Produse Himalaya Herbals cuprind diferite game de ingrijire
-Face care
face washes , face scrubs , face masks , moisturizers , treatments , toners/cleansers , eye care , lip care
-Body care
body lotions and creams , soaps
-Hand and foot care
creams , scrubs
-Hair care
shampoos , conditioners , hair creams , hair oils
-Baby care
baby creams , lotions , powder , shampoo , baby oil , baby wipes , baby bath
- Health care
pain balm , cold balm , massage oil , antiseptic cream , dental cream


Produsele sunt absolut naturale , se foloseste material vegetal brut si dupa studii clinice , toxicologice si farmacologice noi putem sa le folosim in deplina siguranta .Exista o gama intreaga pentru bebelusi si chiar o prietena de a mea imi spunea ca nu se poate desparti de baby oil , hraneste extrem de bine pielea bebelusului ei si calmeaza inflamatiile .
Acum folosesc gel de curatare pentru fata - purifying neem face wash . Produsul nu contine sapun , este foarte eficient , dar bland , nu usuca deloc pielea , are proprietati antibacteriene .
Si bineinteles mi-am luat si balsamul pentru buze in varianta noua stick . Ma ajuta foarte mult , deoarece eu nu pot sa stau mereu rujata si  ''glossata'' . Isi mentine mult timp efectul hranitor pe buze , are un miros discret, chiar nu imi dau seama a ce , dar bine ca nu are miros ca de multe ori asta ma deranjeaza.
Eu am vazut intreaga gama de produse la Mega Image  , dar le gasiti in toate supermarketurile din tara -
Carrefour ,CoraAuchanRealKaufland .
Dragele mele , ati folosit ceva din aceste produse , le cunoasteti ? Ce va placut cel mai mult?
                                   Fiti frumoase , pentru ca meritati! Va imbratisez!





You Might Also Like

9 comentarii

  1. Stiam produsele Himalaya, am si folosit cate ceva dar n-am avut niciodata idee ca au atat de multe produse interesante. Gelul de curatare pentru fata si scrubul imi fac cu ochiul, cred ca o sa le caut in magazine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sora mea e fidela samponului anti-matreata si a balsamului mov, iar balsamul lor de buze e printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. am pe birou..langa tastatura...crema de maini :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, le cunosc de ceva vreme si am avut crema de fata pentru zi de care am fost foarte incantata. Chiar vroiam sa-mi cumpar o crema de maini.

    Iti doresc o saptamana frumoasa, Stella! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Очень люблю пенку для умывания Himalaya, пробовала некоторые маски для лица, тоже хорошие.

    RăspundețiȘtergere
  6. i haven't heard of these b4.. nice post!
    xo
    MOSAMUSE

    www.MOSAMUSE.com

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt mai mult decat multumita de pasta lor de dinti si de gelul de curatare cu neem, altceva nu am folosit dar pornind de la 2 produse bune ptr mine, voi fi increzatoare.

    RăspundețiȘtergere