Fiti frumoase de sarbatori !

08:38:00

Orice doamna , domnisoara trebuie sa fie frumoasa! Mai ales ca se apropie cele mai frumoase sarbatori ! Toate suntem  in cautarea  de servicii de infrumusetare , slabit , etc , incepe forfota de sarbatori !!!
Iata in continuare va pezint ceva foarte interesant . Va prezint un centru medical , boutique concept absolut superb , unde fac eu gimnastica . Atmosfera placuta  chill out , design bine gandit cu mare atentie la detalii si cel mai important - personal  calificat si aparatura de ultima generatie ! Boutique Medical Spa se axeaza in  principal pe proceduri anti-aging  , dar si slabire rapida , remodelare , gimnastica motorizata , epilare definitiva IPL.

In perioada aceasta 26 noiembrie - 25 ianuarie  cu ocazia aniversarii unui an de la deschidere acest centru are oferta promotionala imbatabila !
Dar , cum va spuneam , ma fascineaza ingrijirea si cosmetice asiatice . Nu am vazut nicaieri in Bucuresti pana acum cosmetice asiatice, dar aici am descoperit japoneze! Am stat sa le deslusesc si sa oftez .
Boutique Medical Spa ofera  o multitudine de servicii de beauty  , cele mai avansate in acest domeniul.
-Endermolift LPG facial
-Ultratone Futura Pro
-Tratamente faciale cu IPL
-Oxigen hiperbaric
-Octoline
-Nanotehnologie Forlle'd

Tratamente faciale nanotehnologice japoneze Forlle'D
 Iata toata gama de tratamentele anti-aging. Anti-aging  este preventia , nu asteptati pana ridurile va acapareaza fata , preveniti-le!
Nanotehnologie - reprezinta orice tehnologie al carei rezultat finit e de ordin nanometric- particule fine , sinteza chimica , pe scurt , totul e la nivel atomic .Particule nanometrice poseda unele proprietati deosebite in comparatie cu aceleasi substante la nivel macsroscopic . Produse cosmetice Forlle'd sunt origine japoneza cu masa moleculeara mica a ingredientului de baza acid hialuronic si asta inseamna ca aceste molecule patrund adanc in piele si nu mai e nevoie de injectii!!!!


Cele mai avansate tehnologii cu rezultate reale in domeniul beauty ! Be Beautiful!
Nu uitati sa profitati promotii foarte avantajoase care sunt valabile pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013 .
Ce va tenteaza , dragele mele ? Eu va fac recomandarea, voi decideti! Va imbratisez!

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Buna dimineata!

    Ziceati intr-un post trecut cum ca ati fi fost acuzata ca faceti reclama unor astfel de saloane... ei bine, mie imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi, e bine de stiut ce mai exista pe lumea asta si ce metode de infrumusetare exista; de multe ori nu le gasesti nici cautandu-le pe net.

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. I should be doing something like that!
    Xx
    http://www.dontcallmefashionblogger.com/2012/11/its-garage-time.html

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos salon , al meu nu este chiar asa pretentios , dar sunt multumita , am un abonament cu 36 proceduri acum si cam in fiecare seara sunt ocupata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Reclame sau nu, tot interesant este sa citesti despre lucruri noi. Suna bine tratamentele faciale. Ma bate un gand de ceva vreme sa ma duc undeva sa imi fac un tratament de hidratare sau ceva de genu', dar n-am avut suficient curaj sa aleg un salon anume pentru ca nu am avut idee despre produsele pe care le folosesc, despre cum arata salonul si asa mai departe.

    In concluzie, dna Stella, nu va opriti sa scrieti astfel de articole, sunt utile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ambient placut, mai mare placere sa petreci timpul. Si la urma urmei ce conteaza daca e reclama sau nu, asta e si ideea unui blog bun, sa fii contactata de anumite saloane, firme, magazine ca tu sa ai personal de castigat din asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. arata foarte bine acest loc!
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. uh ce nu as sta intinsa ascultand muzica in surdina si in timpul asta sa roiasca oameni care sa-mi aduca o hidratare in plus, o piele mai ferma, etc etc.. ne lovim de lipsa banilor.

    toate tehnicile suna extrem de tentant si interesant! multumim pentru info! pupp

    RăspundețiȘtergere
  8. am fost si eu la tratament cu LPG e foarte bun

    RăspundețiȘtergere