My hair routine

12:13:00

Buna ziua dragele mele . Fac aceasta postare dupa ce am fost intrebata de mai multe ori cum imi ingrijesc parul .
Vreau sa va precizez ca parul meu este si a fost intodeauna foarte des cu firul gros , chiar ''batos''. Culoarea naturala a parului meu este negru . Nu m-am vopsit niciodata pana nu m-am mutat cu traiul in Romania [anul 2000].Atunci am inceput sa ma vopsesc [datorita anturajului , colegelor ...] Pe vremea aceia ma vopseam in nuante de rosu , apoi am facut suvite blonde , apoi mai multe suvite si asa , usor -usor am ajuns la blond. Tin sa precizez ca niciodata nu m-am decolorat si acum cand ma vopsesc aplic vopseaua direct pe radacina fara decolorare . M-am vopsit de mai multe ori la diferite saloane de fite , dar sincer , nu este nici o deosebire de vopsirea de acasa . Asa ca de mult timp ma vopsesc acasa singura odata pe luna cu vopsea Palette A10 sau C10 si rezultatul e mai mult decat satisfacator.
Acum despre rutina mea de ingrijire a parului. De -a lungul timpului am folosit o gramada de produse , mereu am experimentat si am incercat diverse. Dar cam de un an de zile am renuntat compet la produse pentru par comerciale si folosesc numai produse profesionale . De la inceput comandam pe hairsupermarket , dar ultima data coletul s-a ratacit si nu am mai comandat de acolo. Am cumparat produse de la expo beauty , din saloane si acum am descoperit magazinul din Sun Plazza  , unde gasiti marcile precum CHI , Paul Mitchell , Wella si altele .Deci , am zis ca de un an de zile aproximativ folosesc numai produse profesionale si intre timp [iarna trecuta] am facut si laminarea parului , procedura ce a inbunatatit considerabil structura parului .Din toate produsele folosite pana acum nu pot sa remarc vreo unul care m-a dat pe spate [am folosit Joico , Kerastase , Londa , Wella , Chi , Label M , Paul Mitchell , Goldwell , Fudge..] , dar parul arata mult mai bine , e mai stralucitor , nu imi cade deloc .
In momentul de fata folosesc produse CHI , Paul Mitchell , Swarzkopf pentru spalarea parului. Aplic spray Londa pe par umed si mai nou un spray de protectie termica TRESemme . Inainte nu foloseam nicio protectie termica. Intrucat nu prea am timp si trebuie sa le fac pe toate repede , nu stau mult asa cu parul umed , il usuc cu feonul dupa ce aplic spray Goldwell pentru volum la radacina . Daca il las asa fara sa-i fac nimic arat ca ''Angela Davis'' -mult volum si muuult par . Asa ca il aranjez sau cu placa putin , sa-l cumintesc sau ondulez tot cu placa sau il strang in coada si gata . Toata operatiunea imi ocupa maxim 30 de minute cu totul[spalat , aranjat]. Ma spal cam de 2-3 ori pe saptamana , cateodata mai des [daca am operatii si stau cu boneta toata ziua in cap sau mai zboara in cap tot felul de reziduri in timpul lucrului. La servici de obicei nu stau cu parul desfacut , ma incurca si pe mine si cred ca nimanui nu i-ar placea sa stea doctorul cu parul in gura lui.
Deci , in concluzie , nu mai revin niciodata la produse din supermarket , o sa folosesc in continuare produse profesionale , mereu sunt dispusa sa incerc ceva nou . Si poate in curand o sa incerc faimoasele produse Maroccanoil. In poze puteti vedea fixativul meu preferat acum , este din magazinul Melkior , e foarte fin si nu lasa parul lipicios deloc si pe deasupra contine o substanta se da stralucire parului. Si mai e un produs pe care il ador -spray pentru stralucire Londa [il iau chiar din salonul Londa din str Intrarea Noptii ], este fenomenal , da parului  stralucire de oglinda .O sa observati in poze si un mic device roz pe care il folosesc de ceva timp la fiecare spalare . L-am luat de aici si este de fapt o ustensila foarte ingenioasa si se numeste Hair Shampoo scalp massager brush .L-am luat dupa ce am citit pe bloguri rusesti de beauty cat de multe fete il folosesc si sunt incantate . Eu cu el aplic shamponul si balsamul si pieptan parul , masez scalpul stimuland circulatia .Mai multe cititi despre el pe situl unde l-am luat . Si inca mai astep un pieptene -minune , my tangle teezer care s-a pierdut pe drum si cei de la Asos au fost draguti si mi l-au trimis inca odata si il astept .  Daca mai aveti intrebari- cu mare drag va raspund . Sper ca am fost de folos , fiecare invatam cateceva toata viata .  









You Might Also Like

24 comentarii

  1. chiar ma gandeam sa fac si eu un asemenea post:) sunt foarte frumoase toate produsele! Si aveti un par superb!Va pup

    RăspundețiȘtergere
  2. I love CHI products. It makes hair so shiny.

    Love,
    Zizi from: www.zizistyling.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si eu in Sun Plaza dupa CHI si nu aveau :( Au zis ca nici nu aduc :(

    RăspundețiȘtergere
  4. par cu firul gros...ce fericire...al meu e subtire si se electrizeaza...o sa ma uit si eu dupa spray-ul de stralucire Londa !

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, niciodata nu m-as fi gandit, doamna Stella, ca aveti parul natural negru. Din punctul meu de vedere, parca v-ati nascut blonda, asa de bine vi se potriveste aceasta nuanta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare interesanta chestiuta roz :D sper sa gasesc si eu una.. pare foarte practica :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Super produsele :)
    Cum se numeste fixativul? De la ce firma este? imi pare rau ca nu-mi pot da seama din poze.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. adoro os produtos da CHI sao otimos..beijossss

    http://modargenta.blogspot.com/2012/01/wishlist-febrero.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Pinkie , poate nu mai tin minte , scuze , poate le-am luat din salon . puup

    RăspundețiȘtergere
  10. tiff4mk-fixativul e SUBTIL , se gaseste doar in magazine Melkior sau pe situl lor

    RăspundețiȘtergere
  11. wow...folosesti foarte multe...bine, multe in comparatie cu mine care folosesc doar sampon...si ocazional de tot o masca.

    in ceea ce ii priveste pe cei de la asos, tot timpul sunt super draguti si o sa iti retrimita produsele sau daca nu mai au iti returneaza banii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce postare draguta! Imi dau seama ca sunt praf la capitolul asta, am atatea de incercat sau cel putin vreau dar ma retin preturile :)).
    Tare simpatica jucaria roz!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am inceput de cateva saptamani sa folosesc doar produse profesionale.Trebuie sa am mai mare grija de el.
    PS:ai un blog award de la mine.
    Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa stii ca ai un par foarte frumos Stella.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt tare curioasa in privinta spray-ului pentru stralucire Londa! Si intr-adevar, ai un par foarte frumos si ingrijit :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Hey Stella, Thank you for this post. Very informative. Xxxx

    RăspundețiȘtergere
  17. You brought a smile on my lips with the phrase, "nobody wants medical hair in the mouth", ha, ha, yesterday I went to the dentist and the world fell to my feet when he told me I had to pay 1500 euros to fix my two broken teeth .... Wow!
    Oh! Why do you live so far away from me???

    RăspundețiȘtergere
  18. Great post! Love the comb, I think is great! I am following you :) I got a giveaway at my blog and I would love you to enter. Kisses <3<3

    RăspundețiȘtergere
  19. VAAAI! acum am intat pe www.buyincoins.com si vreau sa-mi comaand niste lantisoare si cosmetice...shippingul e gratuit! am vazut ca si tu ti-ai luat ceva de acolo si vreau sa te intreb daca preturile sunt chiar adevarate:) ca am mai avut o experienta cu ceva site din China si pe site era 10euro si cei din Romania plateau dublu parca..

    RăspundețiȘtergere
  20. da , totul e ok cu situl.a ajuns coletul destul de repede si ce nu au avut pe stok au mai trimis ulterior. pupicei

    RăspundețiȘtergere
  21. ce tare, sunt foarte foarte ieftine!! mersi ca ne-ai zis de site:*

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.buyincoins.com/details/new-hair-shampoo-scalp-body-massage-massager-brush-comb-product-4474.html
    si intr`adevar numai paltetsi nimic in afra de pretul produselor pe site ?

    RăspundețiȘtergere