Beauty Box

08:31:00

Buna dimineata dragele mele ! Cateva zile in urma am primit si eu cutia Beauty Box . Curiozitatea m-a impins sa fac comanda si mai ales ca demult asteptam conceptul asta in Romania .

Conceptul si idea in sine imi place , dar niciun produs din cutie nu mi s-a potrivit si nu imi place , asadar cum le-am primit , in secunda doi le-am facut cadou . Iar compar cu alte tari , dar asta e , concluzia mea ca niciodata nu vom fi la nivel . Mi-a placut experienta , dar nu o sa mai fac vreodata comanda .
Am vazut ca multe fete deja au primit coletul si parerile sunt impartite , toti suntem diferiti si sigur ca nu poti multumi pe toata lumea . Va doresc o zi minunata!

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Nu stiu de ce..dar oja aja mi se pare ca nu ti se potriveste de nicio culoare:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra , pai da , asta am zis , ca nu mi-a placut nimic.oja e chiar urata. mersi,puup

    RăspundețiȘtergere
  3. cee nu mi-a placut la beauty box a fost faptul ca aproape toate fetele au primit acelasi lucru.Si nu scria nicaieri de cereale:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cunosc exact conceptul, insa produsele acelea chiar par "cheap".
    :D

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau ca nu ti-au placut produsele. eu chiar am fost foarte incantata. culoarea ojei este un rosu superb si samponul la fel este foarte fain, asta din prima spalare ce mi-am putut da seama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unika , da , macar daca oja era frumoasa , dar culoarea asta.... Mersi,te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie tot mi se pare mai bine decat Glam Pack sau cum se numea prima cutie aparuta in RO, care a fost chiar groaznica. Oja mi se pare draguta, pacat ca nu ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  8. WoooW, ce norocoasa esti, ai primit un fard de la makeup geek (am citit ca sunt calitative), pacat ca nuanta nu ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu mi-am comandat beauty box luna asta, avea o presimtire ca nu o sa-mi placa asa ca i-am spus pas. Cine stie poate luna viitoare vor fi produse mai dragute. Imi pare rau pt experienta ta :(

    RăspundețiȘtergere
  10. De 50lei sau cat a costat boxul asta, imi luam 3-4 reviste glossy cu mostre si tot ieseam mai castigata, macar alegeam la dispozitie optiunea de a alege.
    Invatam gresind, nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. sa speram ca acum sunt la inceput...poate ???...da..nu , ai dreptate , nu se poate la noi !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai perfecta dreptatate, draga mea!! Mai dureaza pana cand vom fi la acelasi nivel cu alte tari, din multe puncte de vedere...
    Imi pare rau ca ai avut o asemenea experienta, dar daca nu incercai poate iti parea rau.

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Betty , sincer , nici nu m-am uitat.nuanta nu mi-a placut! te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Fardul Makeup Geek ar fi meritat pastrat.Oricum daca nuanta nu vi se pare potrivita,incercati alta,puteti comanda online.Sunt farduri foarte pigmentate si bune!

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere