Asistenta de shopping va invita la workshop

18:05:00



În luna martie, Militari Shopping organizează un atelier de frumuseţe destinat femeilor

Pe 10 martie, ora 13:00, Asistenta de Shopping te invită în galeria Auchan din Militari Shopping pentru un workshop dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Te aşteaptă un program de activităţi antrenante, cele mai bune sfaturi în materie de stil şi multe concursuri cu premii tentante.
Vei afla de la specialistul nostru, Andreea Blaj, ce obiecte vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba ta, care sunt cele mai potrivite ţinute pentru tine, cum să-ţi optimizezi timpul atunci când te pregăteşti pentru ieşirile în oraş, ce vitamine ne sunt necesare frumuseţii şi ce fructe ni le oferă, trucuri şi sfaturi despre frumuseţe şi sănătate. Vom învăţa despre arta picturii pe haine şi vom experimenta împreună metoda aplicării pigmenţilor textili, iar la final vei putea lua acasă propria creaţie! Dacă îţi doreşti, poţi aduce cu tine un tricou sau o bluză (minim 70% bumbac) şi îl/o vom reinventa împreună!
Intră pe asistenta@militari-shopping.ro,  www.facebook.com/AsistentaDeShopping sau sună la numărul de telefon 0752.10.10.22 şi transmite mesajul tău de înscriere la Workshop-ul Asistentei de Shopping.  Datele necesare sunt numele şi prenumele, data naşterii, adresa ta de e-mail/numarul tau de telefon şi ocupaţia ta. Înscrierile se fac până pe 7 Martie 2012. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar ceaiul şi dulciurile sunt din partea casei!
Pentru detalii accesează https://www.facebook.com/events/235184663238055.
Parteneri: Click! pentru femei, Kudika.ro, MADone, Mayra.ro, metropotam.ro, Glamour
cosmeticelatest.blogspot.com  |  the-beauty-addict.com  |  modniza-fashiondoctor.blogspot.com
Despre Asistenta de Shopping
Într-un cadru prietenos şi intim, amenajat în centrul comercial Militari Shopping, expertul nostru Andreea Blaj, alături de echipa sa,  va deveni Asistenta de Shopping a tuturor celor pasionaţi de modă  şi cumpărături. Andreea este gata să-i ajute pe cei interesaţi să-şi  aleagă cele mai potrivite outfit-uri, să-şi asorteze accesoriile, să-şi personalizeze camera, să-şi impresioneze invitaţii în cadrul unei cine deosebite sau să facă un cadou inedit unei persoane dragi.
Asistenta de Shopping este alternativa pe care Militari Shopping o oferă oricarei persoane care are prea puţin timp liber spre a-l dedica şedinţelor prelungite de cumpărături. Programul îi va ajuta pe clienţi să economisească timp, oferindu-le informaţii profesioniste şi concrete pentru a lua cele mai bune decizii.
În primul weekend al fiecărei luni, de vineri până duminică, în intervaul 12:00-21:00, Asistenta de Shopping va oferi gratuit sfaturi şi îi va însoţi pe clienţi în sesiuni de cumpărături.                         Totul doar cu o programare pe www.militari-shopping.ro, pe pagina de facebook www.facebook.com/militarishopping sau la adresa de mail asistenta@militari-shopping.ro.

Despre Militari Shopping
Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat în anul 2009, fiind gândit ca un spaţiu perfect pentru shopping, adaptat nevoilor şi preferinţelor românilor. În scurt timp a devenit un centru de interes, clienţii venind aici din întrega capitală, dar şi din localitatile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţă închiriabilă de 53.100 mp şi de 2.500 locuri de parcare.
Printre retailerii de renume, în Militari Shopping, clienţii pot găsi mărci precum Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Jysk, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm,  Media Galaxy, Praktiker sau Domo.
Militari Shopping a fost dezvoltat şi se află în proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited. La începutul anului 2011 compania Atrium era activă în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, deţinând 154 de proprietăţi imobiliare cu o valoare totală pe piaţă de aproximativ 2,2 miliarde de euro. Din anul 2008 compania este listată la bursa din Viena, iar din 2009 şi la bursa din Amsterdam, având o valoare capitalizată la sfârşitul anului 2009 de 1,75 miliarde de euro
www.militari-shopping.ro

Fetelor , vine primavara , imbracati-va frumos , iesiti din case si incercati experiente noi . Petreceti timpul frumos , cunoasteti oameni noi si zambiti! Va astept cu drag pe 10 martie la Militari Shopping  !

You Might Also Like

10 comentarii

  1. Интересная информация!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta initiativa.
    Sunt curios ce va iesi.
    Asteptam impresii dupa event!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Distractie placuta daca mergi! Sa ne spui dupa aia cum a fost. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna ft interesant!Sa ne spui si noua cum a fost!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut!! Mi-ar placea sa particip dar distanta...
    Abia astept impresiile tale!

    Te pup si iti doresc un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stela, te citesc de mult timp, te admir f mult, insa asta e prima data cand postez un comentariu pe blog-ul tau. Scuze ca sunt offtopic, dar vreau sa te intreb despre acel spray pt stralucire de la Londa. Este si pentru fixare sau doar pt stralucire? La ce pret il cumperi tu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anca , spray este dooooar ptr sralucire,nu fixeaza. este foarte bun!! il iau chiar din salonul Londa , pretul nu mai tin minte , dar undeva 40 lei.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce misto initiativa; as participa cu drag daca as fi din Bucuresti. te pup!

    RăspundețiȘtergere