John Frieda and Elnett L'oreal

11:17:00

Dragele mele , daca mai tineti minte , va spuneam ca din Germania mi-am luat cateva produse pentru par. Astazi va prezint ce am luat. Sampon si balsam din noua gama Full Repair John Frieda si faimosul fixativ L'oreal Elnett.
A mai folosit produse John Frieda din gama pentru blonde,dar nu am fost asa incantata cum sunt de aceasta gama noua. De cand le-am luat , numai aceste doua produse am folosit si deja pot sa-mi exprim parerea,parerea mea personala. Pot sa spun un singur lucru-imi place foarte foarte mult!!! In descrierea oficiala se spune ca gama Full Repair este imbogatita cu uleiuri si omega-3, repara parul suprasolicitat , ofera un look matasos, reduce riscul de rupere a firelor de par. Am constatat intradevar ca parul arata mult mai bine , mai viu , mai stralucitor. Il recomand fara ezitare!

Si acum despre faimosul fixativ Elnett L'oreal. De-a lungul timpului am folosit o multime de produse de styling,fixative peste fixative [v-am spus ca sunt victima reclamei].Si tot am citit despre acest fixativ in diferite reviste , ca il prefera vedetele , etc.Si ma gandeam eu asa , ce o avea in plus , cu ce e asa deosebit...Poate nu il aveam nici acum, dar mi-a sarit in ochi de pe raftul unui magazin , magazin unde gasesti o multime de produse cosmetice si de ingrijire .Si dupa ce l-am testat si il folosesc , am inteles totusi cu ce diferit . Pur si simplu nu il simti in par! Da , fixeaza, fixeaza coafura bine , dar nu simti senzatia de par lipicios , greu de pieptanat . Parul ramane natural daca as putea spune asa , nici-o clipa nu simti parca ai avea o casca in cap. Recomand si acest produs fara ezitare! Daca am fost de folos si m-ati citit cu interes , va multumesc!

You Might Also Like

19 comentarii

  1. Daca ajung si eu prin Germania, clar nu uit sa iau produsele alea.
    Ai mai incercat si alte marci, tot asa luate in timpul calatoriilor? De exemplu din Moscova

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel ca tine si eu sunt victima reclamei si am incercat o multime de produse care s-au dovedit a fi nefolositoare. Acum insa m-ai convins sa incerc acest sampon si balsam :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru review! Nu am incercat produse John Frieda pana acum. Oare se gasesc si la noi? Hmm, voi cauta! Multumim, Modniza!

    RăspundețiȘtergere
  4. dIANA ,DIN PACATE NU SE GASEC la noi,dar se pot comanda pe site-uri sau daca pleaca cineva in vacanta,poate iti aduce.pup,mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pt. review. Fixativul chiar pare wow. Eu pana acum nu am avut niciun fixativ pe care sa nu-l simt in par, chiar si cele profesioanale din salon imi imbacseau parul, motiv pentru care si evit fixativul pe cat pot. Cu siguranta o sa il cumpar daca il gasesc pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello...eu de ceva timp sunt adepta bloggurilor,netului,produselor de tot felul dar cum ziceai si tu pana nu le probam nu stim care ni se potrivesc...asa ca o sa ma uit si eu dupa el,locuiesc in Cipru:))Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Stella
    Ti se par mai bune produsele J Frieda decat P Mitchel?

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena,produsele Paul Mitchel sunt profesionale si mult mai bune.pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Hola linda!! este es un dos mejores productos para el pelo..es una pena q no se venda aca en argentina..tengo que ir hasta brasil para comprar
    beijossss

    RăspundețiȘtergere
  10. ah si eu foloseam john frieda cand eram in germania! sunt super produsele!

    te pup

    p.s.: imi pare rau ca nu ne-am intalnit ieri la targ!

    RăspundețiȘtergere
  11. Suna tare bine :)
    Eu nu folosesc deloc fixativ sau spuma. Folosesc doar un spray leave-in anti-frizz.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceva ce trebuie sa cumpar neaparat:*Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu folosesc Elnett, e fixativul meu preferat, chiar am scris intr-o postare ca e un all time favorite. Chiar face ce promite.:)

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu sunt incantata de produsele de ppar John Frieda, am inceput sa le folosesc abia de cateva saptamani de cand sunt in UK...dar sunt minunate! trebuie sa incerc si elnettul, musai!

    RăspundețiȘtergere
  15. you always get amazing products for reviews :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata,draga doamna!
    Imi plac produsele acestea si va urez sa va bucurati ele in continuare cu mare placere!
    O zi frumoasa ca dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am auzit de produsele John Frieda, asta este, poate or sa apara si la noi. Nici fixativul nu se gaseste la noi? Sa-ti fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am avut un fixativ de la Pantene pro V acum ceva vreme si nici nu il simteam in par. In ultima vreme am inceput sa folosesc spuma de par Wella, iar la capitolul sampoane sunt foarte multumita de gama "yes to carrots" despre care voi scrie in curand.
    De la L`oreal am un fixativ prfesional, insa nu-i suport mirosul si de aceea nu-l folosesc. Acesta cum miroase?

    RăspundețiȘtergere