Ivatherm-UNA .

18:30:00

Iata ca am ajuns aproape de finalul campaniei trender WOM . In primul rand vreau sa multumesc Ivatherm pentru ca a avut incredere in mine si mi-a incredintat testarea produselor Ivatherm si a acceptat parerea mea sincera despre produsele alese de mine . Si nu in ultimul rand vreau sa multumesc tuturor cititorilor mei pentru sustinere in campanie , comentarii , pareri si sugestii.

Dupa cum stiti , eu am ales doua produse pentru testare - crema anti-aging Una si fond de ten fluid pentru ten sensibil. Demult vroiam sa incerc fondul de ten Ivatherm,eram curioasa si acum am avut sansa sa-l testez. Din pacate , pentru mine acest fond de ten nu sa potrivit. Sunt constienta , ca niciodata un produs nu va multumi pe toata lumea , cat de minunat nu ar fi.  Am citit cu atentie si parerile fetelor despre acest fond de ten , parerile sunt diferite , unora le place foarte mult , altora nu prea , pentru asta am testat -ca sa ne spunem parerile. Cat despre crema anti-aging Una , pot sa spun ca o folosesc de cand am primit-o . Imi place ca are textura fina , usoara , ambalaj elegant si practic. Imi place ca are un miros discret . O aplic in fiecare seara dupa demachiere , atat pe fata cat si pe gat si decolteu. Sigur , pentru a vedea efecte anti-aging  mai trebuie timp . Deocamdata nu am vazut efecte spectaculoase, continui sa o folosesc , am incredere. Singurul aspect negativ pe pielea mea - ramane lipicioasa si intra cam greu , dar cum o folosesc numai seara , nu ma deranjeaza. Inca odata multumesc!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. da, de asta se dau produsele la testat, pentru a afla pareri sincere. Eu nu am incercat inca nimic de la ei, sunt curioasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca e frumos ambalajul :)

    Si ai dreptate, e imposibil ca un produs sa se potriveasca tuturor. Altfel nu ar mai exista atatea, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, vad ca noi doua chiar avem tenuri diferite complet. Si eu exact aceleasi produse le-am ales, crema UNA si fondul de ten. Desi la capitolul rezistenta nu este extraordinar, pentru mine fondul de ten este chiar ok, si ca aspect pe fata. Iar crema UNA nu imi lasa filtru lipicios, din contra... Intr-adevar, dupa 2 saptamani de testare, nu pot sa spun ca intr-adevar elimina complet ridurile, dar vad totusi o imbunatatire.

    RăspundețiȘtergere
  4. apoi macar unul din doua produse trebuia sa ne placa, nu? ;)) eu de fondul de ten sunt multumita, pe resveratrox n-as da banii. :) pupici

    RăspundețiȘtergere