Seventeen Cosmetics / Youth Recapture

18:59:00

Probabil  ati observat ca in ultimii ani, tot mai multi producatori din industria beauty au introdus in gama de ingrijire uleiuri faciale.  Numeroasele studii arata ca uleiurile vegetale ajuta foarte mult pielea, chiar o transforma, in sensul bun.
Uleiul facial este recomandat pentru hranirea pielii si  hidratare. Uleiul patrunde mai profund in piele decat o crema obisnuita, imbunatateste elasticitatea si hraneste extraordinar. In plus, uleiul facial este o sursa bogata in nutrienti, acizi grasi si antioxidanti care protejeaza celulele. De asemenea, uleiurile vegetale hidrateaza bine tenul si protejeaza de riduri. Daca o crema nu va ofera un efect dorit, incercati ulei facial.
Ulei facial poate fi folosit pentru orice tip de piele si in diverse combinatii. Poate fi folosit si ca baza de machiaj, cu o singura exceptie - nu folositi ulei in combinatia cu SPF, pentru ca va reduce considerabil protectia solara.
Daca nu stiati, SEVENTEEN COSMETICS are in portofoliu si produse de ingrijire. O noutate a gamei este Intensive Care Oils Youth Recapture - un amestec de uleiuri pretioase / ulei organic de masline, passiflora, soia, caise, cafea verde organica, vitamina E.




Acest produs aduce beneficii deosebite pielii - hidrateaza, calmeaza roseata, revitalizeaza pielea obosita, previne ridurile, ajuta pielea sa devina mai elastica, ferma, dar si luminoasa.
Nu uitati, ten gras are si mai multa nevoie de hidratare! Ce imi place la acest produs ca este foarte usor ca textura, este deosebit de placut in aplicare, intra foarte repede in piele si nu lasa nicio urma grasa. Eu il folosesc si seara,dar si ca baza de machiaj si s-a comportat excelent.
Cred ca este un produs ideal pentru orice tip de ten si il recomand daca pielea voastra este supusa agresiunilor gen aer conditionat, soare, vant, daca s-a pierdut elasticitatea si daca pur si simplu vreti sa fiti frumoase. Nice!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Nu prea se poate folosi de oricine, pentru ca eu avand tenul mixt, imi lucea fata de la uleiuri. Iarna le folosesc mai des, dar vara nicicum!!!
    Te invit la blogsale
    http://irinacosmetice.blogspot.com/2018/06/blog-sale.html

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiam de ele, mie imi plac si imi fac bine uleiurile!

    RăspundețiȘtergere