NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert

08:09:00

Mai tineti minte cand v-am prezentat noua gama NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert direct de la concertul Carla's Dream?
Acum s-a lansat oficial si puteti gasi toata gama in magazine. Este prima gama recomandata de makeup artisti, deci, face treaba, nu gluma..

Pentru majoritatea femeilor, machiajul s-a transformat într-un mod de exprimare. Plecând de la pasiune și ajungând chiar la artă, femeile își manifestă cele mai diverse emoții prin machiajul pe care aleg să îl poarte. 
 
Atunci când începi să experimentezi diverse stiluri de make-up folosind produse de machiaj profesionale este destul de dificil să le îndepărtezi rapid și eficient. NIVEA lansează pentru tine MicellAIR® Skin Breathe Expert, o gamă de demachiante micelare recomandată de make-up artiști*.
Create special pentru a îndepărta machiajul profesional, acestea lasă 0% reziduuri de produs pe ten. Formula de îngrijire inovatoare cu extract de ceai negru și complex MicellAIR® atrage machiajul ca un magnet, curățând rapid tenul și pielea sensibilă a ochilor. 


 
În România, noua gamă este recomandată de Diana Ionescu, Best Make-up Artist 2017**, unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie și fondatoarea unei școli de make-up în cadrul căreia experimentează cele mai neconvenționale look-uri creative.
Cu toții știm cât de bine stăpânește Carla’s Dreams arta machiajului profesional. Iar când machiajul este atât de ușor de îndepărtat cu noua gamă NIVEA MicellAIR® Expert, Carla’s Dreams transformă și demachierea în artă
 
Alături de NIVEA, Diana a pregătit pentru tine multe alte trucuri și surprize pe care le poți descoperi pe site-ul NIVEA, pe paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România. Urmărește hashtagurile: #MakeUpExpert #MicellAIRexpert #NIVEAMicellAIR.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Folosesc apa micelara Nivea, dar pentru ca ma machiez foarte putin ma intreb daca aceste produse imi vor fi de folos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur! in timpul zilei tenul este supus multor factori de poluare, sebum, praf.

      Ștergere
  2. arata tare bine si vor fi urmatoarele pe lista mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    RăspundețiȘtergere