Bronz frumos cu LÉrbolario

08:02:00

De la o vreme, gândul îți tot zboară spre o plajă însorită, care să-ți ofere mult apreciata piele ciocolatie și clipe de vis? E un lucru știut că un bronz natural și uniform exprimă frumusețe și exotism.
Pentru a fi sigură că te vei bucura doar de beneficiile expunerii la soare, trebuie să folosești o soluție cu factor de protecție adecvat. Descoperă SpraySole pentru corp cu SPF 30 de la L’Erbolario, ce are o eficiență deosebită, oferind pielii un confort absolut. Totodată, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. 
 
Dacă la plajă n-ai avut parte de zile suficient de însorite sau pur și simplu îți dorești un bronz mai intens și strălucitor, încearcă unguentul superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă și aloe vera, creat de L’Erbolario. Acesta este dedicat persoanelor cu pielea închisă la culoare, deoarece nu are factor de protecție, iar textura și aroma sa ți se vor părea de-a dreptul fascinante.
Iată de ce merită să încerci produsele L’Erbolario dedicate unui bronz fără egal:

 
SpraySole cu ulei de argan și extract de goji SPF30: produsul este rezistent la apă, oferind un efect extrem de revigorant. Datorită proprietăților sale antioxidante, uleiul de argan și extractul de goji fac din acest fluid un aliat în păstrarea tinereții pielii. În plus, oferă o protecție ridicată ideală și pentru primele zile de plajă. 
 
Unguent superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă&aloe vera FĂRĂ FILTRE: dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară, este oricum bogat în elemente nutritive şi calmante, pentru a asigura confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare.
Cele două produse L’Erbolario conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, sunt ușor de aplicat și îți garantează un bronz de invidiat. Descoperă produsele L’Erbolario în farmaciile Sensiblu și află mai multe informații de aici: https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

You Might Also Like

2 comentarii