Frumusetea la orice varsta

15:34:00

Se spune că vârsta este doar un număr, dar pielea pare să nu știe acest lucru.
Producătorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat sub egida Laboratoarelor Fiterman o gamă de produse dermatocosmetice ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.
Dezvoltată sub rigori farmaceutice, întreaga gamă de produse dermatocosmetice Anti-age HA se bazează pe utilizarea moleculelor de superacid hialuronic și nanoacid hialuronic, cu capacitatea înaltă de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât și în cele profunde ale pielii, având ca efect diminuarea aspectului ridurilor.

Moleculele de acid hialuronic sunt înglobate în baze de creme naturale, ce posedă un grad ridicat de adaptare la textura pielii și condițiile climaterice.
Efectul antirid este potențat prin utlizarea extractului de evodia, bogat în evodiaminer, și rutaecarpine, ce îmbunătățesc microcirculația din straturile pielii, crescând aportul de nutrienți și oxigen, indispensabile procesului de regenerare și de sinteză a colagenului nativ.
Descoperă cosmeticele anti-age ale Laboratoarelor Fiterman și transformă în realitate visul fiecărei femei de a fi frumoasă la orice vârstă!
Știm că ridurile din jurul ochilor sunt primele care își fac apariția. Pentru a le estompa și a-ți oferi o privire întinerită, Laboratoarele Fiterman au creat Crema contur ochi anti-age HA. Iar pentru a reduce liniile fine și a redesena conturul feței poți folosi Crema mască anti-age HA
 
Iată de ce merită să încerci soluțiile profesionale anti-age create de Laboratoarele Fiterman:
Cremă mască anti-age HA– Mai mult decât o cremă de noapte și mai mult decât o simplă mască, un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă.
Ușor de utilizat, căci nu necesită clătire, Crema mască Anti-age HA oferă soluția ideală și la îndemână în lupta cu semnele lăsate de trecerea timpului.
Cremă contur ochi anti-age HA– cu o textură delicată, ce permite absorbția imediată în piele, stimulează microcirculația pielii din zona ochilor, reduce liniile fine și ridurile, efectele fiind vizibile în cel mai scurt timp.
Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice. 

 

You Might Also Like

2 comentarii