Bio Beauty / Cattier skincare

08:14:00

Brandul organic CATTIER imi este cunoscut de ceva timp, am folosit produsele lor, iar acum am introdus din nou cateva produse in rutina mea de ingrijire.
Daca nu stiati, Cattier Paris este o marca franceza care timp de 50 de ani este lider absolut in Franta in domeniul produselor naturale si bio.
Compania a fost fondata in 1968 de catre Pierre Cattier, celebrul naturopat francez si expert in utilizarea argilei ca un absorbant puternic pentru purificarea toxinelor din organism, in scopul de a mentine sanatatea si frumusetea corpului. Adica detox.
 Pierre Cattier  a dezvoltat instrumente pentru igiena personală și de îngrijire a frumuseții bazate pe cele mai eficiente minerale argiloase - illit, montmorillonit și caolin, sunt alese pentru producerea de câmpuri ecologice din Franța Centrală munți, Languedoc, Provence și Bretania. Aceste minerale naturale sunt DETOX - baza nu numai a celebrei masti de argila   Cattier și de neegalat în calitatea și eficiența pastei de dinți, dar, de asemenea,  geluri de dus, șampoane și creme cosmetice.
 Sortiment Cattier Paris - una dintre cele mai variate și mai diverse produse cosmetice ecologice din Europa. Produsele cosmetice și de igienă dezvoltate de experții Cattier Paris sunt concepute pentru îngrijirea universală și specială pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă și sex.Toate produsele de la Cattier PARIS (~ 160 titluri), certificate de ECOCERT și etichetate în conformitate cu standardul BIO.
Ati inteles, da?


GOMMAGE ARGILE / Exfoliant cu argila alba si aloe vera
 Curățarea profundă a pielii datorită exfolierii și îndepărtarea toxinelor . Potrivit pentru toate tipurile de piele. Gommage pe baza de argila alba exfoliază ușor celulele moarte a pielii , făcând pielea moale, netedă și curată. Uleiul de jojoba și Aloe Vera hidratează și protejează pielea și mentă, care are proprietăți de regenerare și stimulare, dezinfectează și o înviorează. Apa florală de lavanda revigorează și calmează pielea. Gommage absoarbe toxinele si este un adevarat detox pentru ten.
Se aplica pe piele, se maseaza si sa lasa pentru actionare timp de 5-10 minute.


MASQUE ARGILE  rose / Masca cu argila roz si aloe vera pentru ten sensibil
Nutriție intensă și curățarea pielii, eliminând roșeața și iritarea, scăderea pragului de sensibilitate și restabilirea funcțiilor de barieră ale epidermei. Masca pe baza de Pink Clay are grijă de pielea sensibilă și predispusă la iritații. Datorită untului  de shea, bine-cunoscut pentru proprietatile sale  revitalizante , intens  hidratante si protectoare, si menta cu  proprietăți răcoritoare, antiseptice și de regenerare -   hrănește pielea, absoarbe impuritățile și toxinele . Datorită conținutului ridicat de micronutrienți din argila , masca  hraneste  pielea cu minerale și oligoelemente, care conferă tenului  un aspect  sănătos și radiant.
In plus, am si servetele demachiante, absolut naturale,fara alcool, fara niciun paraben si conservant. Contin extract de aloe vera si musetel, perfecte pentru orice tip de piele.Sunt si biodegradabile  !
EYE & LIP CONTOUR CREAM / Crema restrucuranta pentru conturul buzelor si ochilor
O crema pe baza de argila verde si extracte de alge, decongestioneaza pielea, activeaza circulatia, hraneste intens pielea in jurul ochilor si a buzelor.  Pielea devine mai neteda si mai luminoasa.

SLEEPING CREAM / Crema de noapte restructuranta 
O crema super placuta, ce contine argila verde si extracte de alge brune, hraneste intens pielea, stimuleaza producerea colagenului si elastinei. Ajuta la combaterea semnelor de imbatranire, e o adevarata terapie in timpul somnului

CREMA DE MAINI reparatoare  cu argila alba si uleiuri vegetale
Contine pretioasa argila alba,dar si ulei de nuci de Brazilia, foarte bogati in acizi grasi, hidrateaza exceptional, repara pielea uscata , reface bariera lipidica. Are textura lejera, intra repede in piele si nu lasa pelicula grasa.

Pe site-ul BIOBEAUTY.RO o sa gasiti toate aceste produse, pe care vi le recomand! Dar veti descoperi acolo si mai multe! Alte marci bio, produse pentru ingrijire, copii, pentru casa si cosmetice! Eu am pus ochii pe o gramada de produse, o sa va tin la curent cu achizitiile mele.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Valeria Chertes7 mai 2018 la 13:25

    Stiam de acest brand dar nu am avut niciodata produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de maini ma intereseaza cel mai mult dintre produsele prezentate.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am avut decat o crema de maini de la acest brand!

    RăspundețiȘtergere