2 ani #THEDATE ! Hai si tu!

17:37:00

Brandul de petreceri exclusiviste #thedate sărbătorește 2 ani de existență cu un eveniment grandios pe rooftop-ul Promenada

Dacă aţi auzit de cei care au făcut în premieră o petrecere în Palatul Primăverii pentru prima oară după căderea regimului comunist sau de cei care au transformat o barcă într-un pupitru de Dj şi au urcat-o pe rooftop la Promenada, atunci ne cunoaşteţi.

Suntem „the date.” şi singurul nostru scop este să facem petrecerile la care ne-am dori să mergem. 
 

Personalizate până în cel mai mic detaliu, cu un setlist care să ne ţină toată noaptea pe ringul de dans şi customer care ca la carte, petrecerile pe care le facem lunar au un singur obiectiv – să fie pe gustul comunităţii noastre. De aceea alegem de fiecare dată locuri inedite pentru petreceri, de la Palatul Ghica până la Service-ul Porsche Pipera.
Mii de persoane au dansat la petrecerile noastre la concerte susţinute de GOLAN, Arilena Ara, White Trumpert Darkoo Percussion şi cei mai tari DJ ai momentului.
În curând vom atinge un nou milestone: 10 mii de oameni sunt în comunitatea celor care îşi doresc de la o noapte în club mai mult decât un simplu playlist. Avem aproximativ 30 de petreceri la activ organizate în ultimii 2 ani.
Pe 11 Mai serbăm cel de-al 3-lea an consecutiv în care facem petreceri pe rooftop la Promenada, ocazie cu care v-am pregătit oferte speciale care avantajează grupurile. Găştile de 4 prieteni au un bilet gratuit din partea noastră iar grupurile de 10 prieteni plătesc doar 7 brăţări de acces.

Biletele pot fi cumpărate online la : https://bit.ly/2HPUNcW

Am comandat cer înstelat peste ringul de dans și un skyline de invidiat pentru cei care vad doar din birouri partea de nord a Bucureștiului.
Ne vom distra cât 3 la cea mai cool petrecere din nordul capitalei. Pentru că apreciem foarte mult colaborarea cu dumneavoastră am dori să ne fiți alături. Vă rugăm să ne precizați într-un mail numele și adresa de mail ale tuturor colegilor dumneavoastră care doresc să participe la petrecere.
 
Pentru că v-am obișnuit să fim primii care facem lucrurile diferit, cu această ocazie lansăm prima bursă the date. Dacă vei achiziționa biletul #ȘiEuMergLathedate vei contribui la visul unui copil de a deveni artist. 50% din suma biletului se va redirecționa pentru un scop caritabil.

Sponsori ai evenimentului:
Alexandrion Romania, Aperol Spritz, Carlsberg, Schweppes, Alria Vinul

You Might Also Like

2 comentarii