Travel easy with NIVEA

14:54:00

Ma pregatesc de vacanta, iar bagajul este aproape gata! Imi place sa calatoresc si intodeauna imi iau cu mine produse de ingrijire in format travel-size.. ca sa mai incapa inca o bluzita si o rochita.
NIVEA  a pregatit astfel de produse ca toate vacantele noastre sa fie memorabile si fara batai de cap.

Atunci când pleci în vacanțe, marea provocare este pregătirea unui bagaj compact care să conțină cât mai multe lucruri: haine, cosmetice și încălțăminte. Iubești multe dintre piesele vestimentare și nu poți să te desparți de ele, însă trebuie să te gândești cum să economisești spațiul astfel încât să-ți încapă demachiantul și produsele de make-up favorite.

NIVEA lansează apa micelară Travel SIZE, la 100 ml, și te ajută să-ți faci loc în bagaje pentru bluza preferată. Chiar dacă tu ești în vacanță, trebuie să ai grijă de tenul tău ca selfie-urile să iasă bine și să fie memorabile .
Apa micelară Travel SIZE de la NIVEA asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. Aceasta îndepărtează ușor machiajul, curăță tenul în profunzime, îl hidratează și împrospătează, pregătindu-l pentru o nouă zi.
 
Loțiunea micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.
Folosește apa micelară Travel Size de la NIVEA și ai grijă de tenul tău în vacanțe, mai ales dacă alegi locuri în care soarele, vântul și praful sunt preponderente. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță la fel ca tine!
Preț recomandat: 9,99 Ron
Mai iau cu mine si acest noul balsam de buze NIVEA cu gust de zmeura, de care m-am indragostit iremediabil. Si pur si simplu nu pot trai fara balsam de buze! Sa avem calatorii frumoase!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Super-calitate la un pret foarte decent!

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place sa plec cu produse mici, chiar am impachetat totul pentru maine dimineata pentru 3 zile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac la nebunie produsele travel size. Mi se par tare dragalase si de multe ori, mi se par mai bune ca produsele full size (la fel si cu mostrele).

    RăspundețiȘtergere
  4. ivea intotdeauna ne surprinde cu lucruri frumoase.

    RăspundețiȘtergere