SHISEIDO Bio-Performance Glow Revival cream

20:36:00

Frumusetea asta nu se lasa pozata, straluceste la propriu si la figurat. Astazi va povestesc despre un produs marca SHISEIDO  din gama bio-performance - GLOW REVIVAL CREAM.
SHISEIDO - un brand japonez cu istorie si traditie de peste 140 de ani, istoria e chiar interesanta..am citit-o pe nerasuflate si nu o data. Shiseido este o arta si o performanta inalta, luxury in industria beauty. Ma fascineaza acest brand si sunt bucuroasa sa va prezint azi o crema, nu oarecare, ci o crema de ultima generatie, inspirata de ultimele progrese clinice.


Ca medic, urmaresc tot timpul inovatiile si cercetarile in medicina care evolueaza non-stop si ajung la performante uluitoare. De aceia, gama Bio-Performance ce include multe produse si tratamente este un exemplu de performanta si cercetare,atat in medicina, cat si in industria beauty.
Bio-Performance are la baza inovatie exclusivista bio-tehnologica care ajuta pielea sa-si indeplineasca potentialul maxim in  timp foarte scurt
Glow Revival Cream  - o crema cu multiple beneficii pentru un ten fara cusur! Potrivita tuturor tipurilor de ten, aceasta crema cu o textura catifelata se absoarbe rapid , lasand pielea supla si fina.
Aceasta crema hidratanta diminueaza roseata,porii si riduri. Uniformizeaza tenul, ofera un aspect luminos imediat. Studiile arata ca intr-o luna aspectul pielii se inbunatateste vizibil, iar tenul este luminos, mai ferm, mai hidratat, chiar dispar petele. Multiple beneficii intr-un produs unic!
Ritualul Shiseido este fabulos si tenul meu iubeste nespus acest produs! Produsele brandului gasiti in marile parfumerii din tara.

 
 

You Might Also Like

1 comentarii