NOTE Cosmetics

08:10:00

Stiam de NOTE Cosmetics, dar pana acum nu am folosit nimic. Stiu ca produsele sunt din Turcia, de foarte buna calitate si la preturi mici. La noi se gasesc doar online pe site-uri gen elefant, emag .
Chiar ma bucur ca am avut ocazia sa incerc cateva produse, sunt sigura ca nu sunt ultimele mele produse NOTE.
Am fond de ten matifiant si lipgloss  , produse de care m-am indragostit, singurul regret ca nuanta fondului de ten este prea inchisa. Dar l-am incercat,l-am testat, l-am purtat si pot sa va spun ca este amazing!!! Da, textura acestui fdt este cremoasa,dar lichida,usoara. Cu toate astea are putere mare de acoperire, acopera totul, nu mai e nevoie de corector. Se aplica si se aseaza pe ten foarte frumos, netezeste porii, nu usuca! Este super placut, comfortabil, rezistent. Chiar m-a impresionat. Trebuie sa gasesc nuanta mea! Cred ca e potrivit tuturor tipurilor de ten. Chiar vi-l recomand, mai ales ca vine perioada calda. E super.



Mi-a placut si lipgloss, are o nuanta baby roz,pe buze se vede aproape transparent,dar se poate aplica si peste un ruj. Are finish foarte lucios si netezeste suprafata buzelor. Daca va plac glossurile cum imi plac mie, asta e o varianta foarte reusita!
Asa cum am spus, toate cosmeticele NOTE le gasiti doar online la noi in tara. Spor la shopping!


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Am avut si noi o insulita intr-un mall dar nu am mai vazut-o de ceva vreme!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam ca o sa-ti placa glossul, am si eu cateva preferate de la ei

    RăspundețiȘtergere