Noile vinuri spumante ZAREA din colecția I Love

16:00:00

Diminețile târzii de weekend, bucuria unei mese cu cei dragi, sentimentul de relaxare după o zi plină, emoția pură a unei îmbrățișări, savurarea desertului preferat … Orice moment al vieții merită savurat și trăit la maxim.
Chiar și atunci când simți că nu te mai surprinde nimic, alege să te destinzi într-un mod efervescent, delicios și cool. ZAREA te provoacă să te bucuri în fiecare zi de gust, de senzația efervescentă și răcoroasă a unui vin proaspăt, nu numai cu ocazia sărbatorilor, aniversărilor sau a momentelor speciale.
Răcorește-te cu stil, oricând, dar nu oricum, ci cu vinuri aromate din colecția I Love, obținute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, în ambalaje smart casual!







 

Tămâioasă Românească și Muscat Rosé, cele două sortimente din această colecție, sunt vinuri spumante de înaltă calitate, realizate prin Metoda Asti - metodă specială de obținere a spumantelor din struguri aromați prin fermentarea mustului. Procesul de fermentație este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor și zaharurilor naturale, asigurând cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.
Aceste vinuri au fost medaliate la Concursul Internațional China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, cea mai importantă competiție din Asia și Europa, la care participă peste 100 de țări: Medalie de Aur Tămâioasă Românească și Medalie de Argint Muscat Rosé.
Astfel, momentele de răcorire nu vor fi niciodată banale! Alege gustul și starea de bună dispoziție vine de la sine!
___________________________________________________________
ZAREA S.A este cel mai inovator și mai dinamic producător de spumante și spirtoase din România, fiind liderul de piață în categoria spumante. Cu o tradiție care începe încă din 1912, în portofoliul ZAREA se regăsesc vinuri efervescente realizate prin toate tehnologiile existente: Metoda Tradițională (fermentarea în sticlă), Metoda Charmat (fermentarea în rezervor), Metoda Asti și impregnarea cu CO2. Brandurile sub care se găsesc spumantele ZAREA sunt: MOTT, ZAREA, Athenee Palace și Dorato. Mai multe informații pe: www.zarea.ro și www.facebook.com/zarearomania

You Might Also Like

1 comentarii