Andalou Naturals - Un an in Romania!

10:53:00

Nici nu va dati seama cat ma bucur ca acest fabulos brand exista in Romania! Am spus de multe ori, suntem priveligiate, pentru ca nu in toate tarile se gasesc aceste produse. SECOM Romania a reusit sa aduca Andalou Naturals la noi in tara si trebuie sa fim constiente cat de mult bine ne-au facut!
A trecut un an de cand s-a intamplat asta si felicit din toata inima echipa Secom!
Get Started Kit

Toate produsele Andalou Naturals le gasiti in farmacii-partenere Secom, in magazine Secom sau online pe site-ul oficial


Portofoliu Andalou Naturals cuprinde produse pentru ingrijirea tenului,parului  si corpului. Exista diverse game pentru orice problema sau nevoie.
Andalou Naturals se diferentiaza prin faptul ca sunt absolut naturale, cruelty free, nemodificate genetic,fara parabeni.
Astazi vorbim despre cateva produse din gama mov - Age Defying, iar despre gama Brightenig puteti citi AICI [ o iubesc mult, iar masca glicolica cu dovleac este geniala! ]
Gama Age Defying cuprinde sapte produse dedicate tenului uscat, foarte uscat, matur,tern, devitalizat.
Contine complexul Fruit Stem Cell Science care actioneaza pentru incetinirea procesului de imbatranire a pielii.
Resveratrol si Coenzima Q 10 - cei mai puternici antioxidanti sustin regenerarea pielii, refac colagenul si elastina
Acizi grasi Omega 3 si 6 din surse vegetale hranesc pielea in profunzime. Formula mai contine ceai alb, bogat in polifenoli.
Eu folosesc acum doua produse din aceasta gama : Fruit Stem Cell Revitalize Serum si DIY Booster Facial Serum SPF 30 unscented.
Doua produse absolut fascinante, pe care le-am introdus in rutina mea zilnica cu mare placere.
                                                     Fruit Stem Cell Revitalize Serum


 Cu o textura lejera, fara niciun miros patrunde rapid in piele si o lasa catifelata si fina. Contine toate ingredientele pretioase de care v-am povestit mai sus. Il folosesc dimineata si seara inainte de crema hidratanta.

                                            DIY Booster SPF 30 Facial Serum Unscented
Acest serum-crema cu SPF 30 a devenit preferatul meu in materie de SPF. E tare greu sa gasesti un produs cu sunscreen care sa fie perfect. Sa nu fie gras, sa nu lase pelicula albicioasa, sa fie prietenos cu fondul de ten... Ei bine, asta este perfect! Nu e gras, nu e albicios, intra rapid in piele, nu influenteaza aplicarea fondului de ten. Nu miroase deloc. Sa nu uitam cat de important este SPF, mai ales ca a inceput perioada insorita. Soarele este unul din principalele factori de imbatranirea a pielii, este responsabil de aparitia ridurilor premature,petelor si pierderea elasticitatii. Va recomand acest produs pentru folosirea zilnica in conditii urbane [ la mare va trebui un SPF mai  ridicat ].
Gama contine sapte produse, un ritual intreg de ingrijire, incepand cu demachierea si curatarea.
Produsele se gasesc si la kit, foarte practic si util, astfel puteti testa mai multe produse in format mini.

You Might Also Like

1 comentarii