Makeup Essentials / Elizabeth Arden

11:04:00

Toate produsele de makeup sa vina la mine! Ador sa ma machiez, testez mereu produse noi,iar cand vine vorba de Elizabeth Arden, las totul deoparte...
Iata cateva produse esentiale pentru un machiaj, atat de zi, cat si de seara, din noua gama Elizabeth Arden. Un brand luxury cu o calitate exceptionala si cu o traditie din 1910, cand Elizabeth a facut revolutie in industria beauty .
S-o luam pas cu pas, asa cum se cuvine. Dupa demachierea, curatarea, hidratarea si aplicarea protectiei solare, trecem la machiaj



Fond de ten - Flawless Finish Sponge-on Cream Makeup
Un fond de ten compact cu buretel inclus si o oglinda mare,intr-un ambalaj luxos, placut .
Inbogatit cu pulbere de diamante care reflecta lumina si ofera instant un look radiant, luminos, ten uniformizat si totodata hidratat. Cu o acoperire medie spre mare, acest fond de ten netezeste relieful pielii si liniile fine. Usor de aplicat, comfortabil de purtat toata ziua
Pudra pulbere minerala - Pure Finish Mineral Powder SPF 20
Pudre minerale sunt pentru mine nr 1, cu greu gasesc una buna, iar aceasta e de vis! Singurul dezavantaj ca e pulbere,prefer compacte,usor de purtat in geanta.
Dar machiajul complet il fac totusi dimineata, asa ca o folosesc cu drag.  Are un sistem foarte, foarte ingenios, nu am vazut asta la niciun alt brand, de dozare a pudrei. Nu se risipeste, nu zboara in toate partile,usor de luat pe pensula,love it! Ofera un finish super natural, cu acoperire, luminos. Imi place muuult!
Machiajul ochilor - folosesc Beautiful Color Eyeshadow  in nuanta Ametthyst, imi scoate culoarea ochilor in evidenta, are un finish satinat cu o luminozitate deosebita si rezista toata ziua fara primier.
Apoi trec la creion - eyeliner Beautiful Color Precision Glide in nuanta black si imi creez lookul meu preferat, codite de pisicuta. Ador acest creion, este retractabil [ !!! ], de un negru intens si rezistent!
Un pic de blush - Beautiful Color Radiant Blush  in nuanta Sunburst, cu o textura satinata si finish luminos, perfect pentru a crea prospetimea si tineretea! Love!
In general folosesc creion contur de buze si imi plac cele retractabile, ca sa nu mai irosesc produs prin ascutire, e si un efort in plus inutil. Creionul de buze Beautiful Color Smooth Line  din pacate, nu e retractabil, dar are o nuanta superba - primrose 07 care mi se potriveste perfect . Am vazut ca exista in colectie si creion contur de buze retractabil, o sa mi-l iau neaparat.
Iata cateva pasi pentru un machiaj frumos, rezistent, radiant, cu un aspect natural. Si cand vine vorba despre Elizabeth Arden... las totul deoparte.

    Produse Elizabeth Arden / makeup si skincare / le puteti gasi in parfumeriile Sephora




You Might Also Like

3 comentarii