La Roche Posay / Makeup

08:10:00

Demult vreau sa va povestesc despre doua produse La Roche Posay din gama makeup, acum a venit timpul, pentru ca iar le-am inclus in rutina mea
       Toleriane Teint Fluid                                       Effaclar Duo Unifiant



                            Sunt doua produse total diferite, asa ca haideti sa va povestesc pe rand.





Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation - am descoperit acest produs acum multi ani inainte si atunci am zis 'wow', asa ceva e imposibil. Este un fond de ten cu acoperire mare, as spune foarte mare, dar care nu arata a masca deloc. Este destinat in special pielii sensibile si e testat dermatologic. Asadar, spun eu, poate fi folosit pentru orice tip de ten. Are o tectura cremoasa usoara, care aluneca perfect pe ten si dintr-o miscare uniformizeaza tenul perfect. Stiti cum, in doua miscari ai o alta fata... perfecta! Iubesc acest fond de ten pentru ca e usor de aplicat cu degete, se intinde foarte bine, fara urme, fara efect de masca. Rezista toata ziua,  nu usuca tenul, arata bine, nu necesita niciun alt corector.  Are si SPF 25.  Daca doriti un ten de papusa, that is! Minunat!
Alt produs, dar cu cu o textura mai lejera - Effaclar Duo Unifiant. Exista in doua nuante: light si medium, iar nuanta mea este medium.
Acest produs este destinat tenului cu probleme, semnelor  postacneice, petelor, pentru ca actioneaza ca un tratament. Este dovedit clinic ca dupa o saptamana de utilizare toate imperfectiunile sunt vizibil reduse, se inbunatateste relieful pielii, porii sunt curatati si tenul e netezit. Nu am probleme mari cu tenul, dar imi place acest produs. Are o textura mai lejera decat primul fond de ten, de fapt acesta nici nu e fdt. E un fluid care are culoare si uniformizeaza culoarea tenului, dar in acelasi timp actioneaza ca un tratament. Uniformizeaza foarte frumos pielea, nu are putere mare de acoperire, dar totusi arata minunat. Da, netezeste relieful , minimizeaza porii, ofera hidratare si glow natural, dar si acopera petele, roseata si micile imperfectiuni. In functie de nevoile tenului meu, folosesc cu placere ambele produse. Sunt diferite, dar functioneaza perfect.


You Might Also Like

7 comentarii

  1. Fondul de ten Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation il am si eu si-l folsesc destul de des.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu fondul de ten Toleriane de la Roche Posay doar nu prea mi am nimerit nuanta potrivita si a trebuit sa il combin cu ceva mai deschis. Este un fond de ten foarte bun, cu o textura usoara. Eu chiar l as recumpara. ❤️😍

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant, primul chiar as vrea sa-l incerc, de al 2-lea nu cred ca am nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  4. super, chiar imi trebuia un fond de ten

    RăspundețiȘtergere