Par matasos si stralucitor in doi pasi

08:27:00

Am descoperit intr-un  magazin DM o gama pentru par care mi-a atras atentia.V-am spus ca imi place sa descopar produse noi, iar la DM mereu gasesc ceva interesant.
Se spune ca parul unei femei reflecta personalitatea ei, dar este considerat si o componenta de baza a frumusetii feminine. Parul reflecta  si starea de sanatate, de aceia e important sa avem grija de noi.
Ne apropiem cu pasi rapizi de primavara,iar parul, ca si organismul in general, obosit de caciuli, strans in coada si vremea rece, necesita un refresh.
Am incercat gama pentru par lipsit de stralucire ALVERDE - Sampon si balsam pentru par stralucitor cu trestie de zahar bio.
Mi-a atras atentia pentru ca nu contin parabeni, silicon, conservanti,ulei mineral si arome sintetice.


 

Sunt  produse vegane, contin ulei de jojoba, extract de trestie de zahar bio, glicerina si betaina.
Produse curate, la pret foarte bun si eficiente. Asadar, am folosit aceste produse si nu m-au dezamagit.
Nu o sa va descriu texturi si senzatii, totul e obisnuit, ca la orice sampon si balsam. Produsele aproape ca nu au miros, sunt placute in utilizare, nimic de spus mai mult.

Daca intradevar lasa parul stralucitor si matasos? Intradevar, parul arata foarte bine dupa spalare si uscare, are un luciu, se piaptana usor. Va recomand sa le incercati daca simtiti ca parul vostru are nevoie de un boost de stralucire. Produsele le gasiti in magazinele DM Romania. Sunt made in Austria.
Gama ALVERDE este marca proprie DM, o gama ce include produse de ingrijire in mai multe categorii, dar si cosmetice. Eu am folosit si cosmetice,unele mi-au placut mult.
ALVERDE a luat nastere inca in 1989 si foloseste in productia lor numai ingrediente naturale, reprezinta calitate, inovatie si eficienta. Materia prima folosita este toata cultivata organic. Niciun produs ALVERDE nu contine ulei mineral, arome sau conservanti sintetici. O mare parte din produse poarta sigiliu Vegan.
                                                Asa ca folositi cu incredere! Eu recomand!

You Might Also Like

2 comentarii