Movie time / All the Money in the World

09:44:00

Un film distribuit de Vertical Entertainment, „Pentru toţi banii din lume” îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie  pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Câștigător al Globului de Aur și nominalizat la Oscar pentru interpretarea impecabilă din filmul „Pentru toți banii din lume”, Christopher Plummer îl întruchipează din 2 februarie pe marile ecrane din țară, pe controversatul miliardar J. Paul Getty, care a șocat o lume întreagă, după ce a refuzat să plătească răscumpărarea nepotului răpit. 


Plummer s-a alăturat în ultimul moment distribuției din care mai fac parte Michelle Williams și Mark Wahlberg, în urma polemicii mult mediatizate care îl viza pe Kevin Spacey, ales inițial pentru interpretarea personajului. Opţiunea echipei de producție s-a dovedit a fi extrem de inspirată, iar actorul s-a ridicat la nivelul așteptărilor într-atât încât prestația sa a fost deja recompensată de critici şi i-ar putea aduce incusiv o nouă statuetă Oscar.  

Un film inspirat din fapte reale, „Pentru toți banii din lume” urmărește felul în care a fost tratată răpirea tânărului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer), urmașul unui bogataş ciudat, a cărui salvare depinde de puterea de convingere a mamei lui, Gail (Michelle Williams).

Pentru a-și recupera fiul, Gail are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunic (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, femeia face gesturi disperate pentru a-l convinge, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty.

O cursă pe viață şi pe moarte „Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.
 „Răpirea nepotului este latura cunoscută publicului, însă Getty era foarte introvertit și retras. Evident, îi plăceau banii și prefera obiectele de valoare pentru că ele nu se schimbă și nu dezamăgesc niciodată. Găsea în acestea o puritate, pe care în oameni nu o mai vedea. Mai mult, cred că avea o personalitate mai greu de înțeles pentru ceilalți. Chiar și decizia pragmatică de a plăti răscumpărarea e discutabilă. A declarat că are atât de mulți nepoți, încât răscumpărarea unuia ar atrage planuri de răpire și a celorlalți. Este o logică frivolă, însă filmul invită publicul să mediteze fix la acest aspect şi în special la felul în care miliardarul relaționează cu familia sa.”

You Might Also Like

3 comentarii