AURA Mugler / New Love Story

07:59:00

Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca ultima creatie casei Mugler - parfumul AURA oficial s-a lansat in Romania!
Nu am cuvinte sa va descriu emotia cu care am asteptat aceasta lansare.. De la Angel la Aura dragostea mea pentru parfumurile Mugler este nemarganita...




AURA a fost lansat in 2017, nu am avut ocazia sa-l testez pana acum, dar din ce am citit despre el stiam ca o sa-mi placa, iar cand stropii de parfum au atins pielea mea aseara, am simtit o emotie puternica.... Da, asta e dragostea!
AURA te invita sa te reconectezi cu natura ta interioara, sa-ti eliberezi feminitatea si aura ta!
Intr-o sticla iconica, intr-o forma de inima - sursa vietii si taramul emotiilor.. Aceasta creatie este impodobita cu litera metalica M de la Mugler.

Parfumul a fost creat de patru parfumieri celebri - Daphne Bugey, Amandine Clerc-Marie, Cristophe Raynaud si Marie Salamagne.
Este primul parfum oriental-floral-carnal cu o piramida foarte bogata si ingrediente in exclusivitate.
Thierry Mugler, un artist valoros, exalteaza supranaturalul si din nou surprinde cu o creatie fabuloasa!
AURA.. Denumirea incepe cu litera A - Angel, A Men, Alien.. De la inceput Thieery Mugler a visat la un parfum care se va numi AURA, e mai mult decat nume, e o stea in toata constelatia parfumurilor MUGLER.
In vizualul campaniei o puteti vedea pe Zhenya Katava, o tanara model din Belarus.



Acest parfum e genial, nu ai cum sa nu il iubesti..
Cinci ingrediente cu care s-au jucat creatorii - tiger liana [ o planta traditionala chineza, folosita in exclusivitate aici], frunze de rubarba, floare de portocal, vanilie de Bourbon, note lemnoase  de wolfwood.Totul intr-un buchet complex, animalic, efervescent, intens. In eternul stilul Mugler.
Parfumul e genial, inovator, misterios. Sincer, nu am cuvinte sa-l descriu atat de bine, cum il simt pe pielea mea...Odata ce o sa va cunoasteti, nu va veti disparti niciodata!
Il veti gasi la toate parfumeriile din Romania!





You Might Also Like

3 comentarii