#LowShampoo / Loreal Paris

18:36:00

V-am aratat pe #instastories ce am primit de la Loreal. Este noua gama pentru ingrijirea parului - Lóreal Elseve #lowshampoo.
Trei sampoane pentru diferite probleme a parului - pentru par uscat, par degradat,deteriorat si par colorat.
Ca de fiecare data, Lóreal ne surprinde cu inovatia. Este un nou gest pentru ingrijirea parului, mai delicat si low, low aici inseamna fara sulfati, fara ingrediente ce pot agresa parul.


Noutatea mai consta in faptul ca aceste sampoane nu fac deloc spuma! Este next level, trust me!
Capacitatea de a curata parul este similara cu tehnologia micelara, lipidele din formula atrag impuritatile, iar parul este curatat chiar daca nu produce spuma!
Presupun[ nu stiu] ca se aseamana cu tehnica co-washing, pe care am folosit-o chiar mult timp si am scris despre asta mai demult. Presupune spalarea parului doar cu balsam.Mie mi-a placut mult.
Asa cum am spus, noile sampoane #lowshampoo nu contin sulfati, nu produc spuma si curata delicat parul. Nu va faceti grija, parul va fi curat si frumos!
Stiti ca eu testez imediat totul si imediat va spun parerea mea[sper ca ma urmariti pe Instagram, acolo gasiti mai multe review-uri zilnic, intrati si pe stories]. Azi le-am primit si acum mi-am spalat parul.
Am ales pentru prima data varianta pentru par uscat, Extraordinair Oil. Nu am parul chiar degradat, e ok, dar agresat si uscat  tot este, cu fel de fel de produse, aparate electrice pentru coafat, produse de styling.
Recipientul e foarte comod, cu pompa. Textura samponului este ca o crema, balsam, fara miros.
Produsul se aplica si se intinde pe par foarte usor.
Recomandarea nr 1: umeziti bine parul si prima data aplicati vreo 5-7 pompite,in functie de lungimea parului. Mie mi-au fost suficiente 5.
Masati bine scalpul, parul de la radacina pana la varfuri
Recomandarea nr 2: Clatiti bine si iar aplicati 5-7 pompite, iar masati bine,uniformizati produsul.
Lasati sa actioneze vreo 2-3 minute si clatiti foarte bine.
Dupa uscare am parul cu volum wow, mult volum! Am par perfect curat si  matasos. M-ai trebuie ceva? Nu! As mai adauga vreun balsam, ulei sau produs de styling? Nu! Arata super, sincer.
Aceasta noua gama ofera trei beneficii:
- Curata delicat
- Descurca usor
- Ofera de doua ori mai multa nutritie
Ingrijirea intensa,hidratare optima, dar in acelasi timp delicata, poate de asta are nevoie parul tau? Sigur da. Atunci incercati noua gama #lowshampoo, alegeti varianta potrivita pentru parul vostru, oferiti parului toate aceste beneficii si va arata wow!






You Might Also Like

8 comentarii

  1. Multumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am sa folosesc noul sampon imi va veni foarte greu sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu face spuma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate produsee .Imi place mult Extraordinary Oil. (facebook Grigoras Titina )

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar mi-ar trebui si mie ceva pentru volum. Cum mi se termina samponul o sa-l incerc si eu, dar cred ca-l voi alege pe cel pentru par deteriorat.

    RăspundețiȘtergere
  5. spor la testare, trebuie sa imi schimb si eu gama, o folosesc de 3 luni si asa am inteles ca e bine!

    RăspundețiȘtergere