Bvlgari Splendida MAGNOLIA SENSUEL

08:13:00

Sunt #parfumemaniac declarat, am o colectie destul de frumoasa si usor,usor o maresc. Imi place sa descopar fiecare nota a unui parfum, sa-l asociez cu o poveste si imi place incredibil de mult sa citesc despre mari si vestiti parfumieri si creatiile lor.
          Astazi vorbim despre noua creatie casei Bvlgari - Splendida Magnolia Sensuel .
O noua vedeta colectiei Splendida este abia lansata - Magnolia. Toata colectia Splendida cuprinde acum patru parfumuri : Jasmin Noir,  Rose Rose, Iris Dór[ toate trei lansate in 2017] si noua Magnolia [ 2018] .


 Colectia aduce omagiu celor mai iconice flori in parfumerie si desigur, femeii, in cele mai frumoase fatete a ei -  senzualitate, mister, seductie.....
Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier, un parfumier celebru care a creat multe parfumuri deja faimoase. Un francez nascut chiar in Grasse, "capitala parfumurilor", face parte din familia parfumierilor de cateva generatii, nu avea cum sa nu devina si el un "nas" celebru.
Magnolia, o floare absolut superba si cred ca toti o admiram cand infloreste si ne intristam cand dispare... O splendoare a naturii intr-un parfum misterios.
Piramida parfumului nu este foarte complexa, dar efervescenta , se desfasoara frumos si  se concentreaza in jurul notelor florale .
Note de varf: mandarina, flori de portocal
Notele de mijloc: magnolie, floare de portocal, iasomie
Notele de baza: paciuli, mosc si vanilie de Tahiti


Nu puteam sa trec pe langa ea si am testat-o. Da, e un parfum misterios... Se deschide pe pielea mea cu note proaspete, citrice, luminoase. Dupa ce se domoleste in caldura pielii simt magnolia clar, cu floare de portocal si un pic de iasomie. Si ca acord final, urma ce ramane imprimata, simt note lemnoase, dulci .. ca o inghetata de vanilie. Splendid se desfasoara ! Miroasa minunat de la inceput pana la sfarsit.. ca o magnolie in toata splendoarea ei.
Un parfum demn colectiei Splendida, se adauga buchetului intr-un ambalaj rosu-rubin, senzual de frumos!
Nu poti sa-i rezisti! O voi purta in minte.. ca pe o femeie ce ti-a daruit cele mai fericite clipe..........





You Might Also Like

1 comentarii