SMASHBOX Cosmetics / Review

07:45:00

Dupa cum ati aflat, SMASHBOX, legendarul brand de cosmetice american, acum este in Romania! Produsele se gasesc exclusiv in parfumeriile  Douglas sau online pe www.douglas.ro

Eu cunosc brandul, am folosit cateva produse, inclusiv photo finish primer, despre care o sa va povestesc azi. Si inca despre doua produse - photo finish primer water  si highlighter stick lip&cheek.
Smashbox Photo Finish primer  - baza de machiaj care se foloseste inaintea aplicarii fondului de ten si eventual dupa o crema hidratanta.
Primerul este absolut transparent, este pe baza de silicon, cu textura gel, se intinde perfect pe piele.Intrucat este pe baza de silicon, netezeste relieful si suprafata tenului, ca un efect blur. Netezeste liniile fine si porii si pregateste tenul pentru fondul de ten, care se aplica mult mai bine si rezista mult mai bine.

Este un produs iconic pe care il folosesc foarte multi makeup artisti, dar si femei din intreaga lume.
Indicat pentru orice tip de ten,inclusiv foarte uscat si sensibil.
Smashbox are in portofoliu vreo sapte primere pentru ten, pentru diferite nevoi, dar acesta este nr 1, cel mai bine vandut in lume!


Tot in categoria primer intra si Photo Finish Primer Water - un produs 2 in 1 care poate fi folosit atat inainte de machiaj, cat si dupa, ca setting spray.

Pe mine m-a impresionat acest produs, va spun sincer. Prelungeste muult durata machiajului, aseaza frumos fondul de ten ca sa arate natural, hifrateaza pielea. Se poate reaplica in timpul zilei pentru un refresh. Contine electroliti speciali care restabilesc hidratarea naturala a pielii.
Highlighter Stick pentru buze si obraji L.A Lights este un glow in stick, foarte usor de utilizat. Creaza un highlight subtil si il puteti folosi unde doriti,inclusiv pe corp. Eu il aplic pe zona pometilor si deasupra buzelor ,imi place ca nu se face una cu fondul de ten, sta unde l-ai pus. Si conteaza mult. Sunt disponibile  doua nuante, una cu subton rece si una cu subton cald, fiecare poate alege dupa preferinte.

Daca ma intrebati pe mine, chiar sunt indispensabile toate aceste produse?.. Va spun doar ca pentru cine se machiaza zilnic- da! Pentru makeup artisti nici nu mai spun - da! Daca doriti ca machiajul sa reziste multe ore, daca doriti un finish natural, aceste produse sunt indispensabile. Acum le gasiti si in Romania, ce ma bucur eu personal, la Douglas !



You Might Also Like

2 comentarii

  1. Multumesc pentru prezentare, vreau sa merg si eu sa le vad😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Primerul il am si eu pe lista! Stiu ca e super laudat si daca il voi cumpara, sper sa nu ma dezamageasca! :D

    RăspundețiȘtergere