Beauty News / MELVITA

16:33:00

Este uimitor de rezistent… Copacul de argan poate trăi până la 200 de ani în zonele aride din Maroc, datorită puterii extraordinare de autoregenerare. Captându-i toate beneficiile, Melvita a creat gama Argan Concentré Pur - o gamă antirid, ce are ca ingredient principial uleiul de argan.

De peste 30 de ani, brandul francez Melvita cercetează și creează unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumusețare, prin descoperirea de zone naturale neatinse și prin folosirea celor mai pure resurse botanice, valorificându-le unicitatea. Tot așa a luat naștere și gama Argan Concentré Pur, ce conține un mix format din ulei de argan, extract din pulpa acestui fruct și extract din ovăz. 

Gama Argan Concentré Pur conține o varietate de produse cu proprietăți extraordinare de întinerire:
Youthful Cream-Oil oferă fermitate pielii, reduce ridurile și remodelează ovalul feței.
Youthful Fluid este o loțiune cu textură ușoară și fluidă, ce se potrivește tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită în orice sezon. Datorită ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul feței este redesenat.

Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile talpa gâștei. Pielea din jurul ochilor va fi protejată, astfel că fața va avea un aspect natural, mai tânăr.
Youthful Oil-Serum conține un amestec de ulei de argan și aminoacizi din plante. Cu o textură neuleioasă, este perfect de aplicat dimineața, hrănind în profunzime pielea și oferind fermitate.
Argan Extraordinary Water conține extract din frunze de argan, extract de ovăz și acid hialuronic. Este o formulă fără uleiuri, cu o textură fluidă, ușor de aplicat. Imediat după folosire, pielea este netezită și revitalizată. 


Cu experiență în cosmetica organică, certificată încă din 2002, Melvita este în prezent prima marcă franceză de cosmetică ecologică și biologică, ce oferă una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.
 
Produsele Melvita sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu. Aflați mai multe informații și pe www.facebook.com/MelvitaRO.

You Might Also Like

6 comentarii

  1. In fiecare an, inainte de Craciun mi se pare ca apar din ce in ce mai multe noutati. Parca sunt gandite sa-ti mareasca lista pentru Mos Craciun :))

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt produse excelente si tot ce am avut pana acum mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt minunate toate produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  4. pana acum nu le-am incercat, dar le-am pus pe lista mosului

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai ce am primit crema antirid, secret santa a stiut el ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu folosesc crema de ochi; imi place

    RăspundețiȘtergere