JESSICA Nail Care / Christmas Collection

14:13:00

JESSICA Cosmetics Romania a lansat colectia de iarna, o colectie vibranta, stralucitoare, sclipitoare!
Cine nu e inca familiarizat cu acest brand, chiar daca v-am mai scris, va mai spun ca bazele JESSICA Cosmetics a pus o romanca, numita si prima doamna a unghiilor - Jessica Vartoughian.


Este un brand dedicat ingrijirii unghiilor in general, dar au si produse pentru maini, corp, picioare. O marca internationala , binecunoscuta in toata lumea.



Cu mult timp inainte , cand saloanele de manichiura se gaseau la orice colt de strada , era Jessica Vaartoughian , femeia  care a devenit cunoscuta sub numele de Prima Doamna a unghiilor . Jessica a deschis primul salon de manichiura , bazat exclusiv pe acest serviciu si a revolutionat ingrijirea unghiilor cu o tehnica speciala . Si apoi a deschis calea in industria aceasta.


 In 1969 Jessica a deschis primul salon in Beverly Hills si de-a lungul timpului a dezvoltat acest brand in unul educational si creativ. Printre clientele ei se numara multe celebritati din toata lumea.
 Acum, brandul Jessica se relanseaza in Romania si veti gasi la saloane aceste oje si produse de ingrijire. Daca doriti sa incercati mani sau pedi marca Jessica,intrebati la saloane,pentru toti specialistii sunt instruiti la Skin Center sa implementeze filozifia si tehnica Jessica.
Acum,in prag de sarbatori, JESSICA a adus in Romania noua colectie, pe care am avut onoarea s-o vad si sa experimentez o manichiura la Beauty District Victoria by Catalina Stoica.



In colectia permanenta exista o gama fenomenala si nu intamplator se numeste PHENOM - o evolutie fenomenala a lacului de unghii. Rezistenta indelungata, uscare rapida,stralucire deosebita si grija aparte a tot ce inseamna unghii. Experimentati tehnica Jessica si o sa va indragostiti iremediabil de tot ritualul minunat conceput si dezvoltat de doamna Jessica Vartoughian!

You Might Also Like

3 comentarii