ACADEMIE / Beauty News

10:00:00

Traim intr-un mediu poluat si, desi suntem constienti de acest fapt, miza este mare atunci cand vine vorba despre solutiile privind ingrijirea tenului.
Amenintatile in ceea ce priveste poluarea vin atat din mediul extern(noxe, incalzire globala, chimicale agricole) dar si din interiorul casei noastre(folosirea produselor de curatare). Efectul poluarii duce la aparitia punctelor negre, intensificarea ridurilor si lipsa de luminozitate a tenului.
Ceea ce trebuie sa stim este ca o particula de poluare este de 20 de ori mai mica decat porul uman, tocmai de aceea avem nevoie de produse de skincare menite sa lupte impotriva efectelor poluarii.
 
Academie Scientifique de Beaute spune acum STOP POLUARII si a creat produse speciale care protejeaza tenul, ii confera luminozitate si hidratare. Acestea creeaza un scut care protejeaza pielea, luptand impotriva radicalilor liberi. 
 
Serumul Eclat 8h este un produs elixir “anti-oboseala” cu o concentratie mare de extract de caisa, ce ofera tenului un efect radiant nemaintalnit, rezultand un ten fara imperfectiuni. Textura sa este fluida, cremoasa si hidratanta, iar efectul serumului dureaza 8 ore. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.
Aquabaume Eclat alunga semnele de oboseala si revigoreaza pielea cu acest tratament bogat in extract de caise, ce ofera o explozie imediata de stralucire, produsul combinand prospetimea unui gel cu confortul unui balsam si, de asemenea, ajuta la fixarea machiajului. In urma aplicarii acestuia, pielea este revitalizata si mai radianta.
Recomandarea expertilor Academie este ca Serumul Eclat 8h si Aquabaume Eclat sa fie folosite impreuna, in cursul diminetii, inainte de aplicarea machiajului. Toate cele trei produse au ingredientul activ anti-poluare. 
 
Schimbarea vine acum de la Academie Scientifique de Beaute- alege sa ai un ten tanar, indiferent de varsta!
Produsele ACADEMIE le puteti gasi exclusiv in magazinul TOP LINE, online pe site-ul lor sau in saloane-partenere Top Line

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Ai dreptate.
    Traim intr-o societate care polueaza mult, iar pielea are de suferit enorm din cauza aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. ingrediente active antipoluare...suna tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. De aceea eu nici nu prea folosesc nimic pentru față și nu am avut nicio problemă cu tenul. Rar îmi mai apare un coș pe față.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu obisnuiesc sa folosesc apa micelara si apa termala pentru protectia tenului. Totodata evit machiajul deoarece acesta are efect de imbatranire

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc in special apa micelara si apa termala pentru in ten curat si fara impuritati. Evit insa machiajul deoarece nu este benefic pielii si tenului

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna bine! In mediul in care traim e cam nevoie de un asa produs!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar avem nevoie de produse care să ne și protejeze tenul în fața poluării.

    RăspundețiȘtergere
  8. Partea cu antipopluare, recunosc, suna tare bine si chiar sunt curioasa sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai folosesc fond de ten dar am auzit multe lucruri despre produsele Academie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai vazut pana acum produsele mentionate de tine, insa ma bucur ca am citit cate putin despre ele in articolul tau.

    RăspundețiȘtergere