Douglas Makeup / Haul

13:53:00

Fetele dragi, stiati ca Douglas are o gama de makeup marca proprie? De cate ori v-ati oprit la stand sa le testati? Trebuie sa stiti ca sunt de foarte buna calitate, made in Germany si unele in France . De-a lungul timpului am folosit cateva cosmetice Douglas , v-am scris despre ele , v-am pus si  un filmulet aici .
In prezent in rutina mea de machiaj zilnic sunt prezente si produsele Douglas , un bronzer , un fard de pleoape, un creion jumbo pentru buze , mai am si fdt ,dar nu am nimerit culoarea si va fi folosit iarna. Apropo, fondul de ten, cel rezistent , este foarte bun. Are acoperire mare cu o textura cremoasa si sa vede tare frumos pe ten.
Mai am oje Douglas [acum le gasiti la reduceri ,dar si cateva produse selectionate de makeup], ojele se usuca repede si rezista o saptamana fara probleme.
                    Astazi va prezint cateva produse de care sunt foarte multumita.
In general imi place sa scriu despre produse care imi plac si rar despre dezamagiri , dar tot le zic eu, stiti voi..


Am descoperit la standul cu makeup Douglas sapun si spray pentru curatat pensule. Am luat sapun,mi se pare mai comod de folosit. Costa 35 de lei si e super bun, curata pensule foarte eficient si rapid,chiar si dupa cele mai pigmentate fdt. Sunt foarte incantata!
Creionul Jumbo Lips in nuanta 4 Sweet Illusion l-am ochit pe stand cand am fost la lansarea colectiei de makeup si l-am luat in secunda doi. Este gen Chubby Stick ,retractabil ,scrie pe el made in France.
Imi place nuanta,imi place textura hidratanta ,imi place pigmentare,imi place cum arata,e foarte usor de folosit si il port acum in geanta mereu. Exista mai multe nuante ,dar asta mi-a sarit in ochi din prima si... love it!!!
Fardul de ochi l-am primit de la Douglas la evenimentul sus mentionat. De la inceput nu am inteles cum as putea sa-l folosesc,ma refer la nuanta ,dar acum imi place mult. Am descoperit ca pot sa-l folosesc pe post de blush si arata superb si in pliul pleopei . Este foarte rezistent si pigmentat , nuanta e cu adevarat frumoasa-
nr 9.
Bronzerul in nuanta natural poate sa-ti ajunga toata viata! Chiar nu inteleg producatorii,de ce sa faci un ambalaj asa mare? Poate nu inteleg numai eu,poate asa trebuie.. Mie personal mi-ar placea ceva mai micut si mai comod,gen fard de pleope,ca tot iti ajunge ..de te saturi.
Imi place ca are nuanta naturala, nici prea inchisa, nici prea deschisa. Nu sunt experta in conturing, dar il folosesc cum stiu eu,pe post de blush . Arata minunat, chiar si pe piele nebronzata. Nu e culoare caramizie si nu te face sa arati ca un clown.


             Fetelor, voi ce produse Douglas makeup preferate aveti? Poate descopar si eu ceva nou .


You Might Also Like

11 comentarii

  1. Nu am folosit pana acum produse Douglas dar m-ai convins sa o fac :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Great haul, Stella...thx for sharing! happy Friday dear! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase produse,sapunul de curatat pensule trebuie sa-l cumpar si eu,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. pai creionul l-am vazut la tine si mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tenteaza pudra bronzanta ! Un sfarsit de saptamana cat mai frumos !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat este de frumos fardul mono. Initial am crezut ca e blush, dar l-as folosi si la ochi, dar pentru obraz este geniala culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am folosit produsele lor pana acum, dar ma gandsc sa incerc pudra :)

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar cautam un produs pentru pensule, thanks for sharing :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ajung extrem de rar in Douglas si nu am folosit produsele marca proprie... Imi place cum arata acel fard de ochi, exact la blush m-am gandit si eu vazandu-l!

    Pupicei, draga Stella!
    Multumim pentru prezentare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere