INGLOT pigments

20:51:00

Dragele mele , astazi vorbim despre INGLOT , pigmenti Inglot . Am doar doua , sunt minunate si merita sa vi le arat.

Acest gigant de cosmetice profesionale INGLOT eu personal cunosc de mult timp , cu mult inainte sa apara in Romania. Am ramas fascinata de atunci si tot asa a crescut si colectia mea de make-up INGLOT .
Dar acum vorbim despre pigmenti si va spun de ce le iubesc eu asa de mult


- Pentru ca au culoare pura, intensa
- Pentru ca cel mai plictisitor machiaj devine superb
- Pentru ca e un produs multifunctional
- Pentru ca Inglot are cea mai mare varietate de culori , culori magice , duochrome , fascinante
- Pentru ca raportul calitatea /cantitatea/ pret este cel mai avantajos
Pigmentul nr 86 nu a fost o alegere spontana , acest pigment a devenit must have , icon pentru toti bloggerii si make-up artistii din Rusia . Este o culoare - sarbatoare , un duochrom superb , joaca in mai multe culori
Se vede superb pe o baza de culoare inchisa sau ca atare . Este absolut superb !
Pigmentul  nr 264 este o culoare pura , textura este mai fina, fara particule stralucitoare . Chiar daca pare o culoare prea aprinsa, este minunata, un metal lichid intens. 
Ambele culori subliniaza orice culoare a ochilor ,  efectul este unic si nu cred ca exista analogi .



O sa va dezvalui un secret , un truc , ce sigur o sa va placa. Pigmentii body pigment pot fi folosite pentru orice, inclusiv pentru buze . Poti obtine culoarea buzelor dorita prin mixarea pigmentilor sau nu , buze perfect mate si culoarea super rezistenta !!! Exista o culoare superba la body pigmenti , nr 214 matte , fuchsia de vis! Se aplica pigmentul pe o baza de ruj obisnuit de o culoare apropiata , cu o pensula . Fetelor , credeti-ma, este wow!

Despre faptul ca pigmentii se scutura , da, asta e produsul , e un praf si e normal. Aplicati cu grija pe o baza cremoasa sau cel mai bine cu Duraline , indepartati particule cazute sub ochi cu o pensula pufoasa si apoi aplicati anticearcanul. Nimic nu e imposibil. Si inca un sfat mic , din propria experienta , pigmentii se pot aplica si cu degetele prin tapotare .
                De ce iubesc eu pigmentii INGLOT ? Nu poti sa nu le iubesti!

You Might Also Like

10 comentarii