JASON hair care products review

14:19:00

Dragelor, aici v-am povestit despre Organicbaby si v-am prezentat primele produse comandate , de care sunt indragostita in continuare ,le recomand din toata inima.
Iata , a sosit si a doua comanda . De data asta nu m-am abatatut prea mult , am comandat tot produse pentru par marca Jason , aici veti gasi toate produse marca asta.
Sunt obsedata   de  produse pentru par, mereu curiozitatea ma impinge sa incerc tot felul de produse , am foarte multe in baie , dar si unele care nu imi plac le arunc fara regrete .
Cand e vorba de Jason , aici e cu totul alta poveste. Poveste de dragoste de la prima utilizare! Nu ai cum sa nu le iubesti! Si cred cu tarie ca aceste produse sigur s-ar potrivi tuturor .
Sampon Jason cu vitamina A , C , E pentru par uscat si deteriorat

Revitalizeaza parul uscat si deteriorat. Super imbogatit cu 5 vitamine, 22 aminoacizi si 5 plante. Hraneste parul, fara sa-l incarce, datorita amestecului puternic de antioxidanti si Vitaminele A, C si E.

Beneficii:

- lasa parul strlucitor si foarte usor de coafat
- imbogatit cu Vitaminele A, C si E
- fara parabeni, ftalati sau SLS

Folosind cele mai pure vitamine naturale, aminoacizi si plante, acest sampon nutritiv este special creat pentru curatarea delicata a parului uscat sau deteriorat.
Lasa parul sanatos si stralucitor.
Este concentrat, o cantitate mica fiind de ajuns la o spalare.
Samponul are o textura de gel de culoare galbuie cu un miros placut , fin .Da, o cantitate mica face spuma multa . Se clateste usor . Nu lasa parul sarmos, dar nici prea fin, e nevoie de balsam 

Balsam din aceiasi gama pentru par uscat si deteriorat cu vitamine A , C , E

Revitalizeaza parul uscat si deteriorat. Super imbogatit cu 5 vitamine, 22 aminoacizi si 5 plante.

Folosind cele mai pure vitamine naturale, aminoacizi si plante, acest balsam nutritiv este special creat pentru curatarea delicata a parului uscat sau deteriorat.
Lasa parul stralucitor si sanatos.
Este concentrat, o cantitate mica fiind de ajuns la o spalare.

NU CONTINE lauril sau sulfat lauret sau parabeni.
Balsamul are o textura cremoasa , groasa cu acelasi miros delicat si placut. De obicei aplic o cantitate suficienta , nu fac economii si astept cam un minut . Instantaneu parul devine moale, usor de descurcat .
 Dupa uscare imi place parul meu! Este extrem de viu, are volum, usor de pieptanat . Si inca o precizare importanta , parul nu se ingrasa atat de repede , arata foarte bine cateva zile .
Spalatul frecvent al parului  este destul de traumatizant pentru structura lui . Mai ales folosirea produselor cu continut ridicat de ingrediente nocive . Da ,  SLS face spuma abundenta , siliconul ii da stralucire si asta poate sa-ti placa pe moment .
Doar ca impactul SLS -lor  , siliconilor si parabenilor nu se va lasa mult asteptat -- caderea parului , matreata, mancarimi , ingrasarea parului ....
Produse organice pentru par pe unii pot dezamagi [ doar de la prima utilizare, nu e si cazul meu],nu contin SLS , siliconi si arome puternice . Efectele se vor vedea in timp si vreau sa retineti un lucru important- folosirea acestor produse este sigura! Nu veti avea niciodata matreata   , cojite, mancarimi si caderea parului! Ingrediente blande, naturale , neagresive vor inbunatati structura parului in timp  si parul sigur va va multumi.
Reducerea folosirii  substantelor chimice va va ajuta sa aveti un par frumos si sanatos .
Voi ce produse organice pentru par ati incercat?


 

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Până acum, nu am încercat niciun produs organic pentru păr, dar... sper să nu fie timpul pierdut. Nu exclud ideea, dimpotrivă! Apreciez review-ul acestor produse, vă mulţumim! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza rau balsamul si da, imi surade ideea folosirii unor produse cu ingrediente benefice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Stella,
    Am incercat acum un an samponul de la Logona , ambalaj verde, clasic cu aloe vera si mi-a placut, doar ca aveam impresia ca parul ramanea prea fin si se electriza un pic , dar si eu am un par prost , cu fire albe si vopsit pe deasupra deci nu era vina samponului:)

    RăspundețiȘtergere
  4. draga Roxana. asa se intampla[am si precizat] adaptarea la noile formule fara sls, o sa vezi in timp beneficiile.iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Neaparat le voi avea in vedere la urmatoarea comanda pe OrganicBaby!
    Multumesc pentru review, Stella!

    Pupicei multi si imbratisare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am adaugat pe lista de dorinte si cand voi termina ce mai am le voi cumpara si pe acestea :) Eu am un sampon de la Khadi care imi place :D

    RăspundețiȘtergere