Ingrijirea parului

11:58:00

Buna dimineata! Astazi vreau sa va prezint o gama noua de produse pentru ingrijirea parului , despre care am aflat si eu de curand. Stiam demult despre cercetarile domnului profesor Mircea Ciuhrii in domeniul biologiei si entomologiei , despre preparatele lui faimoase in domeniul medicinei , dar acum am descoperit ca si fiul domnului dr Ciuhrii se ocupa de cercetarile acestea alaturi de tatal sau.
Gama Newtone pentru ingrijirea parului cuprinde patru produse esentiale- sampon, balsam, lotiunea pentru favorizarea circulatiei sanguina la nivelul scalpului si implicit fortificarea firului de par si cresterea lui si un supliment alimentar [ pastile] Entovit ce contine vitamine si substante nutritive pentru fortificarea , cresterea parului si a unghiilor.
Cercetarile de peste zece ani in domeniul au condus la lansarea noii game de produse menite sa aiba grija de frumusetea noastra. Vreau sa mentionez ca noutatea produselor consta in faptul ca sunt de origine entomologica -toate substante nutritive sa extrag din insecte , toate produsele fiind fabricate in Germania la Baden-Baden la una din cele mai moderne companii farmaceutice.
Gama Newtone mai are alte preparate pentru diferite afectiuni , dar vreau sa mentionez un preparat Paradonto-Liz, un gel special conceput pentru calmarea si cicatrizarea gingiilor in afectiuni parodontale.
Si varful gamei cuprinde doua preparate absolut minunate-Imupurin si Imuheptin, merita toata atentia.

Eu am primit spre testare gama completa pentru ingrijirea parului cu o luna in urma , am avut timp destul pentru a imi face o parere si stiti foarte bine ca eu intodeauna scriu pareri sincere si bazate doar pe experienta mea personala .
Dupa o luna de folosire acestor produse , inclusiv suplimentelor alimentare Entovit pot sa spun ca imi plac , nu mi-a provocat nici iritatii, nici matreata , am observat ca parul nu se ingrasa repede . Nu pot sa ma pronunt in legatura cu fortifierea si cresterea parului , trebuie sa urmaresc pe termen mai lung , dar pot sa spun ca parul arata foarte bine . De sarbatori in farmaciile Dona si Sensiblu acest pachet complet se poate achizitiona la preturi speciale
Va multumesc si sper sa descoperiti aceste produse si fiecare sa invatam reciproc ceva nou. Va imbratisez cu drag!!!

You Might Also Like

14 comentarii

  1. o sa le testez sigur...sunt in plin proces de reconditionare par :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi iti multumim pentru impresii! Chiar am vazut reclama la TV si eram curioasa in privinta produselor; suplimentele alimentare le voi cumpara pentru o persoana apropiata, sper sa functioneze. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine,sunt curioasa si eu sa le incerc, Stella :)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am auzit de aceasta gama, intereasant! Sunt curioasa de ce pret o sa aibe, nu sunt convinsa ca as incerca-o :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zuzele , pe site scrie preturile,20 si ceva de lei un produs,dar va fi oferta la kit complet in farmacii.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. hola Stella! estos productos prometen!
    Me ha encantado tu look con el vestido rojo! se te ve suuuuper elegante!
    Un besazo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Chiar am citit azi despre aceste produse intr-o revista si m-au facut foarte curioasa. O sa le pun pe wishlist! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant... Trec si eu pe la Sensiblu sa vad despre ce e vorba.

    PS: Ai un blog award de la mine: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2011/11/versatile-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai facut foarte curioasa, draga mea!! Sigur o sa le incerc!

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Such a great post, I enjoyed it so much! Really great beauty products!

    Last day to enter the Fox House giveaway on my blog!
    Take a look and maybe follow?: Cosa mi metto???

    RăspundețiȘtergere