Summer days #Bonprixitsme

17:34:00

Nu e asa ca vara e cea mai frumoasa perioada din an?... Eu personal asociez vara cu libertatea, e timpul cand pot face mai multe lucruri, sa lenevesti la soare, e timpul cand poti sa pleci in mai multe calatorii, sa faci un traseu pe munte.. E timpul pentru foarte multe bucurii, inclusiv curcubeul. As spune ca vara e o mica viata, independenta de viata in general. Vara inseamna gustul dulce a ciresilor, miros de caldura, palarii, terase si multa iubire. Si asta e cel mai important, da. Cu banii nu poti cumpara incredere, experienta, ochi stralucitori, talent, trecutul si viitorul. Toate trebuie traite la un moment dat ca apoi iar si iar sa ne bucuram de vara..

Am compus o tinuta de vara, cred eu perfecta pentru plimbarile cu miros de cafea si tinut de mana...
E important sa te simti comfortabil , iar hainute pe care le-am ales pe BONPRIX sunt exact asa - comfortabile, frumoase si din materiale prietenoase. Pentru serile racoroase mi-am ales si o jacheta roz foarte frumoasa, sa fie si pentru toamna.
Inspiratie captam din tot ce ne inconjoara, dar si unii de la altii, asa ca da, sper sa fie inspiratie. O vara frumoasa sa aveti!
Outfit:
JEANS
BLUZA
TENISI












You Might Also Like

2 comentarii