ProEstetica / Bali Spa

16:28:00

Nu cred ca cineva nu cunoaste numele ProEstetica  si pe dna dr Jianu Dana si dl dr Jianu Stefan. Daca cumva nu cunoasteti, sa stiti ca ProEstetica - un brand foarte cunoscut in domeniul esteticei, chirurgiei plastice si regenerative a implinit  anul acesta 25 de ani. 25 de ani de frumusete, sanatate si excelenta in medicina. In toti acesti ani, la  clinica ProEstetica  s-au realizat momente de pionerat in medicina romaneasca - primul implant mamar siliconic, primul tratament laser endovenos pentru varice, primele reconstructii mamare cu tesut adipos, proceduri de regenerare tisulara si multe, multe altele...  Dar cel mai valoros lucru pe care au dezvoltat si au mentinut  acesti oameni minunati - siguranta si naturaletea.
Cu profesionalism desavarsit si talent totul e posibil. Da,  frumusetea fara sanatate nu e posibila, de aceia aici oamenii sa gandesc in primul rand la sanatate si siguranta pacientului. In ziua de azi, cand multe femei isi " mutileaza " chipul cu injectari fara noima sau alte proceduri de infrumusetare dubioase, urmate de consecinte foarte grave, chiar letale, la ProEstetica infrumusetarea inseamna sanatatea, siguranta, naturaletea. Aici puteti beneficia de absolut toate procedurile estetice si regenerative la cel mai inalt nivel .



In plus, ProEstetica detine si un Centru de sanatate Bali Spa - un hotel unic in Romania, unde intr-o ambianta luxoasa puteti beneficia de relaxare exact ca in Bali si tratamentele estetice. Bali Spa combina atmosfera relaxanta, gastronomia asiatica si cele mai moderne echipamente pentru frumusete, fitness, sport, slabire, piscina si consiliere personalizata. Welness & Spa, gastronomia indoneziana, relaxare, masaj... Este un loc binecuvantat, absolut superb.




















Puteti sa alegeti ce pachet doriti, de la slabire personalizata pana la slabire rapida sau pur si simplu relaxare trup si suflet / 93 euro/ 100 euro / 112 euro /
Mai multe informatii gasiti AICI
Ce vreau sa va mai spun este ca cei 25 de ani ProEstetica reprezinta mult mai mult decat parcursul profesional al unor oameni pasionati de medicina si frumos, este si o scurta istorie a medicinei din Romania. Doua personalitati remarcabile - Dr Jianu Dana si dr Jianu Stefan, pas cu pas au dus acest domeniul la cele mai moderne standarte, fara compromis pentru sanatate! In domeniul infrumusetarii totul e posibil la  ProEstetica !
Iar BaliSpa este un loc absolut minunat, unde puteti imbina utilul cu placutul -  tratamente corporale de ultima generatie intr-o atmosfera de vis.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. i really love all you helpful hints! I enjoy reading your posts… Thanks so much for sharing :)

    RăspundețiȘtergere
  2. minunat loc, chiar as avea nevoie de un rasfat!

    RăspundețiȘtergere