Beauty news

12:15:00

Revin cu cateva noutati #casastiti. Incep cu cateva noutati parfumate, toate demne sa fie in colectiile noastre...
Tiffany & Co are in portofoliu sau mai multe variante de parfumuri, iar ultima noutate varianta SHEER este chiar preferata mea. Este un parfum floral de dama, perfect pentru sezonul cald. Notele de varf sunt coacaze negre [ pe care le simt foarte bine ] si frunze de mandarin. Apoi sa deschide cu note de mijloc  - trandafir si ylang ylang si note de baza - mosc si iris. As spune, dupa perceptia mea, ca este un parfum fructat-floral, pentru ca notele de coacaze le simt cel mai bine. Celelalte variante sunt cu totul altfel si trebuie neaparat sa le testati pe toate.
Abercrombie & Fitch  lanseaza doua noutati, varianta masculina si feminina -  Authentic.  Authentic Man - un parfum citric, fresh, cu note de ghimbir, bergamota , piper roz, grapefruit, salvie, lavanda.. Mi-a placut, e chiar interesant. Iar varianta feminina Authentic contine note de para, mandarina, struguri rosii, magnolie, lacramioara.. Este un parfum floral-lemnos, foarte placut.





Coach Floral Blush  este o alta noutate a brandului Coach, un parfum floral-lemnos foarte placut, perfect pentru vara. Nu are note multe, dar bujorul, goji si lemn alb fac o combinatie perfecta. Aroma feminina, dulce, diafana.
Iar brandul japonez SENSAI  tocmai ce a lansat un nou produs de skincare - Micro Mousse Treatment O loțiune inovatoare, anti-îmbătrânire sub formă de spumă. Revitalizează pielea, folosind tehnologii inovatoare de interacțiune a bulelor mici de dioxid de carbon. Reduce semnele îmbătrânirii. Pielea arată reînnoită, delicată, strălucitoare, cu mai puține riduri fine.
#EXCLUSIVDOUGLASROMANIA

You Might Also Like

1 comentarii