Polka dots / one of my favorites trends

15:46:00

Printul polka dots si trendul in sine mi se pare nemuritor. A fost prezent de-a lungul anilor pe toate podiumurile, iar acum a devenit mai versatil, mai modern si mai sofisticat. Imi plac creatiile Carolinei Herrera inspiratia anilor 80, Dior are cateva creatii interesante, iar brandurile mass market se intrec pur si simplu.

Regula purtarii unui print, fie el polka dots sau leopard - nu din cap pana in picioare. Un accent sau doua sunt suficiente.  Eu mereu am avut ceva in garderoba mea cu acest print si imi place tare mult, iar acum, ca a venit caldura, putem sa dam frau liber inspiratiei si sa creem tinute jucause, dragute sau sofisticate, in functie de ocazie, cu acest print.





O fusta creatie proprie, polka dots print, cateva accesorii si gata tinuta. Aici putem varia cu tot felul de accesorii, iar daca schimbam incaltamintea si bluzita, va fi o tinuta potrivita chiar de ocazie. Ce ziceti?


Aici incaltarile sunt cu acest print, suficient cat sa-i dea tinutei un aer usor retro, dar cu iz modern si sofisticat. Este o tinuta simpla, care poate fi purtata la diverse ocazii.
Va place acest print? Dar tinutele mele? Va inspira?

You Might Also Like

2 comentarii