Primavara cu Bonprix

08:31:00

Gata, s-a schimbat sezonul si v-am promis c revin cu tinute inspirationale. De data aceasta ne inspiram impreuna de la BONPRIX. Site-ul are o multime de haine si accesorii pentru toti, trebuie doar sa aveti rabdare sa-l rasfoiti. De aici puteti sa va imbracati toata familia, cu simplu click de acasa.
Dar daca vine vorba despre mine, in ultimul timp am adoptat un stil cat de cat minimalist si incerc sa fac cat mai multe combinatii. Ca sa aratam stylish nu trebuie mare efort, totul trebuie sa fie simplu si proportional, iar accesoriile sau o pata de culoare intodeauna va va scoate in evidenta. Chiar daca in majoritatea cazurilor port pantaloni slim, de data asta am ales niste pantaloni cool, care sunt si in trend, dar si foarte comozi. Astfel de pantaloni se asorteaza usor cu tricou, sweatshirt, hoodie, sacou simplu sau o geaca de blugi.

Apropo, sweatshirt e tot Bonprix, iar combinatia cu acesti pantaloni mi se pare geniala, chic si stylish.


Si daca tot am vorbit despre geaca din denim, mi-am luat aceasta jacheta din denim, absolut senzationala, perfecta pentru sezonul primavara-vara-toamna. Mai ales ca e cu stelute, clar trebuia sa fie a mea. Aceasta jacheta poate fi purtata atat cu rochii, fuste, pantaloni si asorteaza usor cu diverse culori.




In ceea ce priveste hainele de pe acest site, va recomand doar sa va luati cu o marime mai mica, in rest nu am nicio observatie. La incaltaminte masurile se potrivesc perfect. Iar acum sunt reduceri foarte mari, asa ca hai la schopping, BONPRIX it's me, you and your family!



You Might Also Like

2 comentarii