One black suit, many ways to wear

08:00:00

A revenit soarele, iar eu revin cu tinute.  Fiecare avem stil diferit, dar putem sa ne inspiram intodeauna de la altii. In general eu merg pe sporty-chic, o combinatie intre comfort si eleganta si neaparat cu accesorii. In ultimul timp prefer cercei mari si ochelari de soare, cam atat. Mi-a trecut pasiunea pentru genti, inele si coliere, dar in orice outfit, cat de simplu, am cercei si o pata de culoare.
M-ai tineti minte cand am fost la deschiderea magazinului POEMA in Mega Mall? Atunci am probat cateva sacouri foarte frumoase, am pus ochii pe unul dintre ele.


Dar mi-am ales un black suit foarte frumos si care imi va fi util oricand. Eu ador all black style, este preferatul meu, iar combinatia intre un costum negru si adidasi mi se pare geniala.
Astazi vreau sa va arat cateva combinatii de outfituri, care pot fi purtate atat la servici, la plimbare, in vacanta sau la o iesire mai eleganta. Secretul e simplu, faceti combinatii cat mai multe cu un singur costum!
Costumul meu negru este, cum v-ati dat seama, de la POEMA - un brand romanesc 100%, care a luat nastere in 2003 si pana acum s-a extins la 15 magazine in tara si MAGAZIN ONLINE.
Croiala impecabila, materiale de calitate si preturi de bun simt! Marimile se potrivesc exact, daca vreti sa comandati online. Poema este inspirata de femeia obisnuita, dar care gaseste echilibrul perfect intre viata profesionala si personala, femeia care pune pret pe detalii, imagine si care isi asuma totul, intr-un mod discret si elegant. Eu sunt femeia - Poema si vreau sa va inspir si pe voi!




                                                                                                     Shopping placut!

You Might Also Like

2 comentarii