APIVITA aniverseaza 40 de ani!

15:30:00


Când a început totul …
În 1979, într-o farmacie din Atena s-au născut primele cosmetice naturale cu propolis, miere, ceară de albine, lăptișor de matcă, extracte din plante și uleiuri esențiale. Fondatorii APIVITA, Nikos si Niki Koutsianas, doi tineri farmaciști inspirați de societatea albinelor, de biodiversitatea unică a naturii grecești și de abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătații, frumuseții și stării de bine, au creat primele produse cosmetice naturale, folosind  ingrediente apicole și extracte din plante medicinale.
PRIMELE PRODUSE PE BAZĂ DE PROPOLIS au fost săpunurile închise la culoare, fără parfum și șampoanele în sticle farmaceutice. 
După 40 de ani povestea continuă …

În prezent, APIVITA a creat și dezvoltat peste 240 de produse naturale, eficiente și holistice pentru ten, păr și corp, și totodată a obținut inovații și patente premiate. Dincolo de produse, brandul promovează un mod de gândire și de viață mai echilibrat si mai ecologic. 


Misiune: POLENIZĂM FRUMUSEȚEA
Obiectivul APIVITA este de a fi un lider între companiile verzi inovatoare din sectorul frumuseții naturale, cu responsabilitate și respect față de natură și de societate, având la bază o puternică filozofie, abordare sustenabilă, valori, responsabilitate socială, patrimoniu și o perspectivă inovatoare.




În România, APIVITA aniversează cei 40 de ani de inovații oferind două promoții atractive la gamele de top: 
  • CADOU o mască de față cu aloe vera la achiziția unui produs BEE RADIANT
    promo
    ție valabilă în perioada 1.02 – 31.03.2019
  • Pachet WINE ELIXIR + serul pentru ochi 5 ACȚIUNI la preț de 199 lei, redus de la 348 lei
    promoție valabilă în perioada 1 – 31.03.2019

Promoțiile sunt disponibile în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu

You Might Also Like

1 comentarii

  1. multi inainte, au produse tare bune, imi mai cade cate unul in mana si il pretuiesc la justa lui valoare!

    RăspundețiȘtergere