Noua gama YVES ROCHER - Anti - Age Global

17:09:00

Viziunea stiintifica asupra pielii evolueaza de la un an la an, e un proces normal si corect . Pielea noastra simte totul, reactioneaza, se adapteaza, comunica... E cel mai mare organ al corpului uman. Pielea noastra este afectata de poluare, de tot ce mancam, de emotiile noastre, la nivel celular se produc mii de reactii.

Cercetatorii YVES ROCHER se inspira in continuare din stiinta mugurilor - gemoterapia, pentru dragostea fata de natura si pielea noastra. Mugurii sunt remarcabili deoarece dau nastere la viata, in esenta lor sunt multe elemente pretioase precum vitamine, minerale si nutrienti. Capacitatea mugurilor este exceptionala si ofera beneficii nepretuite asupra pielii. Oamenii de stiinta YVES ROCHER au reusit sa reuneasca inspiratia naturii si inovatia Cosmetique Vegetale si au obtinut un ingredient activ din muguri - nectarul vegetal.Acest nectar actioneaza la nivelul nucleului celulelor pentru regenerarea celulara - fibroblastele, sursa producerii colagenului se regenereaza mai repede. Rezultatul? Eficacitate si toleranta dovedite sub control dermatologic strict, un ten revitalizat, luminos si ferm.



Gama ANTI-AGE GLOBAL contine cinci produse : Concentrat cu actiune locala impotriva petelor, Serum corector, Crema iluminatoare pentru ochi, Crema de zi regeneratoare si Crema de noapte.
Toate produsele se gasesc atat in magazine fizice Yves Rocher, cat si ONLINE

You Might Also Like

1 comentarii

  1. uite ca de ceva timp nu m-am intalnit cu produsele Yves Rocher, o sa remediez situatia neaparat!

    RăspundețiȘtergere