My daily skin routine

18:01:00

Cine ma urmareste in social media, cam stie ce produse folosesc zi de zi. Dar vreau sa va arat neaparat cateva dintre favoritele momentului, poate va inspira ...
Stim cat de importanta este ingrijirea tenului, dar nu toata lumea face totul ca la carte, din lene sau necunoastere. Ce trebuie sa stiti este ca daca nu faceti acum ingrijirea corecta, apoi o sa regretati amarnic, chiar daca nu va dati seama acum. Am facut si eu multe greseli in tinerete, dar atunci nu erau atatea posibilitati si produse pe care le avem acum. Nu stiam aproape nimic din ce cunosc acum. Dar acum, cand avem atatea si atatea produse e pacat sa nu ne ingrijim bine. 
Nu conteaza daca va machiati sau nu, demachierea si curatarea tenului este sfanta! Dimineata si seara! Eu folosesc intodeauna apa micelara pentru demachierea ochilor [ imi place Bioderma, Garnier, Loreal], apoi pe toata fata aplic cleansing balm [ folosesc al doilea borcan Elemis, este senzational ]. 


Dupa aceia obligatoriu spal fata cu gel de curatare [ folosesc acum The Body Shop, imi place foarte mult ] cu Foreo Luna.  Gelul de curatare The Body Shop este pur si simplu Love! Contine carbune din bambus de Himalaya, argila caolin si ulei din  arbore de ceai. Produsul este 100% vegan, lasa tenul curat, neted, nu usuca, nu irita. Minunat!
Dupa curatarea temeinica a tenului, aplic tonic cu acid glycolic [ The Ordinary, 7%]. Am folosit si cel de la Pixi, dar sincer, acesta de la The Ordinary este mult mai bun. Costa mai putin la cantitatea pe care o are in comparatie cu Pixi, are un procent mai mai mare de acid glycolic, nu irita si nu usuca tenul. Pentru hidratarea tenului acum apelez la un serum hidratant de la Avene - Hydrance intense, un serum lejer pentru piele sensibila, uscata, dar merge pentru orice tip de ten. Hidrateaza foarte bine, intra bine si rapid in piele. 
Si recent am revenit la aplicarea SPF, mai ales ca folosesc acidul glycolic. Aplicarea cremei cu factor de protectie solara este foarte importanta! Nu uitati nici de maini, gat, decolteu. Textura acestei creme cu SPF 50 de la ACM este ultra lejera, perfecta pentru aplicarea zilnica inainte de machiaj, nu lasa tenul gras sau urme albicioase.
 Apa celulara de la Institut Esthederm o folosesc ca un plus de hidratare, dar si pentru fixarea machiajului. Un produs foarte, foarte bun.
Deci, pasii in ingrijirea zilnica a tenului sunt foarte simpli, chiar daca totul pare complicat. Pielea are nevoie de curatare , exfoliere, hidratare, doar asa ea poate regenera si doar asa noi vom arata mai mult tinere si frumoase.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Bioderma se numara si printre favoritele mele, restul nu le-am incercat inca!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, pielea are nevoie de multa ingrijire, vreau sa incerc si eu unul din produsele de mai sus, cel de la Body Shop!

    RăspundețiȘtergere